Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste ga kao zaustavljali protekle 4 godine iz uljebarskih fotelja elektroprivrede, bh telekoma, nadzornih odbora?
Gledaj ovog Sda-Df populiste kojem je Sda dobro valjala, zaposlila neke clanove porodice! Ovo je najveci popupista. Sta je vas sda df Komsic zaustavio? Izgradi se Peljeski, prodade se revizija, uvedoste s Dodikom 2015 akcize. Niksic je istinski patriota. Df ce otici na smetljiste.
Zagorx84...Klanjamo, postimo, istinske smo patriote, posteni smo, ne varamo a nismo Sda/Df! Sda/df smatramo zulumcarima. Ciji je direktor Elektroprivrede i zasto stelom zaposljava sdadf kadrove?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
BILI STE S NJIM U VLASTI STO GA NISTE ZAUSTAVILI GOSPODINE MESALICU ?
Kakve glupe konstatacije botova Osam Konkubina
Nisu mogli, neka to sada uradi moćni SDP na čelu sa "genijalnim" Nikšićem! Ali, SDP je uradio suprotno - priklonio se SNSD-u. Bravo!.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na protestima se vide i transparenti: -NE DAMO VLAST- NE DAMO BH TELEKOM- , - NE DAMO BH POŠTU- PRAVDA ZA NAŠE UHLHLJEBE- i slični
Joj ko vas ne zna...volite bosnu onoliko koliko ste mogli pokrasti...vi ste u vlasti sa sda i snsd 30 godina
Preduzece sve ono sto ste vi...znaci nece napraviti nista,jer veli kad ovi uhljebi iz sda i df nisu 20 god nista napravili sta cu ja sada kad nisam jos ni na vlast dosao
Školjka bez ičega unutra. Unutra samo riječ muljati. To je sve što zna reći. I uraditi. Jedan vakuum, i prazan prostor. nije vrijedan komentara.
Još jedan mudroser iz sjene! Jesi li pitao šefa šta je on uradio svih ovoh godina? Nit Dodik ovo priča od juče, niti ti je šef u vlasti od juče...
nazalost ovde se viso niko ne pita od naroda samo je bitno kako nametnuti rjesenje a da narod proguta zabu.
hdz & snsd botovi štite trojku prave poređenje šta je sda uradila.Botovi svi bacate divlje i kamenje na sda (nisam njihov pristalica nikad bio) I na Novalića a da je pravde i sustavo kako treba Bakir Čović Dodik i mnogi drugi bi trebali biti u zatvorima ali sad je trenutno samo sda problem.Pitam koliko imaju godina ovi botovi da li znaju kako izgleda 24h u rovu u novembru decembru ili nekom drugom mjesecu
A gdje si ti brada bio 4 g sa njim surovao.
Licemjerstvo na 10u , 🗣
Je li odobrio Hodža ovo tvoje saopćenje? Jesi li siguran da si smio nešto reći? Koga nisi sreo, toga nisi ni slagao ili prevario. Ostale sve redom jesi. Kakva je ono kupljena diploma iz Brčkog?
A šta je to DF uradio u ove zadnje 4 godine izuzev što se uvukso u paksu SDA-u a sa tim i Dodiku i Covicu.
pa udarit ce ga po prstima, sta bi drugo?
Odakle ovaj ispade? A sta ste vi uradili proteklih godina a ima ih poprilicno ?
Svi ste vi sa njim pajdaši da bi ovce bile poslušnije
oci gradjana su uprte u DF, ne dajte domovinu!