Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Ban_Borić
Nedostatak Bošnjačke političke obrazovanosti i Evropske licemjernosti je doveo do ovoga,a može biti i gore. Bošnjački narod treba nove, mlade, pametne ljude koji će biti kako u Briselu tako i u Hagu.
odličan komentar ,imaš i ovdje Bošnjaka koji lupaju o 23ˇ% teritorije i ostale srboustaške podvale ,uosatlom i u Hrvatskoj ima i sada 20 općina sa srpskom većinom imaju Srbi i jednog župana pa to niko nespominje i nedjeli niko na spsku i hrvatsku teritoriju da ne spominjem srbiju sa teritorijom sa Bošnjačkom ,Albanskom ,Mađarskom itd većinom ,samo ovdje naivni Bošnjo dijeli Bosnu po nekakvim većinama !
U Hrvatskoj nijedan Srbin ne navija za hrv. reprezentaciju u Srbiji za repku ne navijajui Bošnjaci ,Albanci ,Mađari ,Bugari ,Hrvati pa ih niko ne moli i nepropituje svako malo za koga navijaju ,naivni Bošnjo puca od sreće kad neki srbočetnik pohvali jugoslovena Sušića !
u pravu si
Oooo srbi što nas isporučiste Hagu, izdali ste nas i srpsko bratstvo
Hag i jest cirkus, nema ga šta ko pravit, iz temelja je cirkus!!!
fadila radodajko stara. popusi ti nasih herojima ratku i radovanu.znamo da bule vole srpsku tuki
@srboljub mladic Katila ne treba ni pljunut, da se pljuvacka ne opogani
Zar tebe srboljub nije pravio turcin pa ti sad krivo sto te je ostavio u Bosni
zajebancija ili ne cirkus ili ne na kraju će ipak biti "life sentence" mislim da im tada neće biti do zajebancije a ni smiješno .... kad bude gutao knedlu uz osmjeh ovog sudije koreanca; izvini, žao mi je , doživotna kazna ...haha
Sve je to nastimano, to je unaprijed odredjeno kako ce se ko ponasati u Hagu, sudije, osudjenici..Jedna velika zajebancija.
Cijeli svijet, umjesto da osudi zlocince po kratkom postupku, samo prave sprdacinu nad zrtvama, je booo vas Hag usta
sam taj sud je jedna velika predstava
a njih dva cirkusanti
bljak ruzna babetina
Šta to gospođi nije jasno? Vjerovatno joj nije jasna razlika između optuženog i osuđenog. Haški sud je cirkus jer je tako i napravljen da bude cirkus. Još bi gospođa da određuje tom cirkusu od suda ko će se kome i kako obraćati haha
Dok naš narod nema za hljeba ovakve kvazi žrtve i neke organizacije peru novac na našim umrlim i poginulim.Ne znam da je se ikad jedno ovakvo društvo ili agencija odazvala na neku humanitarnu akciju a kad se pare dijele tu ste PRVI....
Citav Haski tribunal je cirkus.