Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potvrdio je da je Krizni fond Evropske unije odobrio milion i po eura BiH nakon čega se izvinio Nikoli Špiriću zbog toga što je na prošloj konferenciji rekao kako u problemu s migrantima nema para te da mu nije jasno zbog čega se Špirić interesuje za ovu temu. "Želim da se izvinim Špiriću, jer evo ima para. Oblizuj se Špiriću, možda šta i ubodeš", rekao je Mektić.
Hrvati u svojoj povijesti pišu da su došli iz Irana i da nisu Slaveni. Neka prime svoj narod sada.
Ma svi su krivi, što vi neradite.
Biva musafirima niste radi... jah...
Srbija ukinula vize državljanima Irana da udovolji Americi?
"Mekto" the king. Isto k´o mali Tito :-) Salu na stranu, meni je ovaj covjek drag. Ostavlja na neki nacin pozitivan dojam iskrenosti bas zbog jednostavnosti retorike i prirodnim govorom tijela. Moj prijedlog za novo predsjednistvo: Mekto, Beslagic i moj komso Komsic
Ovog Mektića ni rođena majka ne voli.
Sinoc na vijestima avioni puni pakija polecu u Pakistan!Jel to onaj pakistan gdje sda kadar ambasador veli da sz "ogromne mogucnosti na ekonomskom planu" i da to trba iskoristt?
Moj Mekticu zvog Srbije mi imamo problem sa Dudukom koji misli da je ovo Srbija. Zgadi mi se kad pomislim da neko zivi u BiH, prima placu iz BiH, koristi pasos BiH mrzi samu BiH..i kandiduje se za clana predsjednistva BiH koju mrzi...pa kako je to moguce?
Mekticu, zbog Srbije mi imamo mnogo problema. U stvari svi nasi problem su zbog nje
dajte špiriču koju paru nek uradi implantate i izvadi one socijalne zube seljačina jedna
"Želim da se izvinim Špiriću, jer evo ima para. Oblizuj se Špiriću, možda šta i ubodeš", rekao je Mektić. hahahah ma najjaci si Mekticu
ja bi to sve naselio u rs
U Gacko
U BiH mozes preko Drine kako hoces. Sta tu camcima robe predje nemozes vjerovati. Od namjestaja, dijelova, hrane i droge.
Zašto otvoreno ne priznate ko je naj. uzrok zbog tolikog priliva migranata, ne samo iz Irana... zašto, štitite Turke, koji danonoćno trguju ljedima, samo proturaju do Grčke... mozda, mislite da to već nije poznato... preko 100 000 ljudi, na puto od Turke prema Grčkoj, i zna se da neće oststi u Grčkoj...
Ako bas hoces pravog krivca onda ga trazi kod onih koji dole pocinju ratove i " uvode demokratiju". Erdogan ih prima ali i salje dalje jer on nije crveni krst. Ovo nije nikakva greska pojedinca nego dobro isplaniran sistem od ljudi koji nam i inace kroje sudbinu. Citam da ce sad za vrijeme svjetskog prvenstva u fudbalu kad svi budu zabavljeni fudbalom, krenuti novi veliki val izbgjelica.
Hrvati su migranti iz Irana iz 7. stoljeća
Ti si nama ozbiljan problem Dikane Neposobni, MInistru Nesigurnosti ublehasu ko tebe shvata ozbiljno