Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini iskreni cilj srpskog naroda je raspad BiH i spajanje entiteta RS sa republikom Srbijom, ulaskom u NATO to iskljucuje zato se i svaki pokusaj blokira , samo mi jedna stvar nije jasna. OHR i EU zasto sutite i ne djelujete.
Onda Bošnjaci izaberu Sejdu i pomognu Srbima ...
Bošnjaci nikako da skontaju neke stvari,unutar entitetska borba u RS-u je normalana stvar(višestranački sistem,biraju sami sebi)a na državnom nivou su u 99,9 slučajeva jednoglasni
Hahahahahahahah
e moj mile vidis kome se usladila fotelja jer cim prodje nato plan ovaj jad ostaje bez posla znas koliko mektica boli i za bih i za rs samo pare
Ne znam samo sta se ovi krmetnjaci nasladjuju ovime, vama valja u NATO milom ili silom zapamtite. Koje kockaste glave u pm ... :))
shase palite. dje pishe da trebamo unato? yebo vas inato iruski/ nexe drugi marishu nama treba jaka ekonomia. eu ok. a ko yebe i eu. kako more svica bez eu.
https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/dva-srbina-i-srbenda/
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/srpski-komunisti-nisu-klecali-pred-rusima
ma kakav nato. kako je sve krenulo po k...u izgleda da nam jedino preostaje sa srbima graditi veliku srbija, do karlobaga
https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/dva-srbina-i-srbenda/
Zasto Mekticu? Zasto?
Lijep ovaj cirkus u BiH.
Ne znam zašto se Bošnjacima tako žuti u NATO, nije valjda da je toliko želja da rokate muslimane po Aziji i Africi sa braćom vam Amerima i Švabama?
Da stavimo genocidanske djikane iz krmetnjaka pod nogu. :))
Nato vas je spasio papak jedan....sjecas se onih traktora iz banjaluke...kud stadosmo!!! u svakom slucaju bolje nato nego usmrdjeli rusi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo!Novi americki ambasador dolazi kojeg je progurala hrvatica u Trumpovoj administraciji i nije nimalo pristran kao prosli!Osim toga, kupnju aviona od USA ce se povezati s statusom bih hrvata!Hrv diplomati rade srasan posao u Bruxellesu !Nece vise ni hrvati institirat na natu!
to si vam oni "dobri" anamo oni. nikad pameti
u nato ne primaju islamske teroriste. lojavci, sklopite savez arapskom ligom. 😂😂😂
Tako je Mekticu!Nece ni hrvati vise institirati na NATU!Ni slucajno u NATO dok se stvari ne rijese!
Hoce hoce, i to kako ce :))