Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ljudina, slušam ga na n1...uopšte se ne uklapa u profil bh političara
Kako se ne uklapa? Samo priča a ništa ne radi. Šta je konkretno doprinjeo napretku BiH tokom mandata osim što se prozivao na seljačkom nivou sa političkim oponentima?
@Hipoteza pa na ovoj konferenciji je doprinio vise nego neki za zivota cijelog - lopovi, uhljebari i ljigavci.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Mekta caree ))))))))))))))))) Mektića za predsjedikaaaaaaaaaaaa .... kakvi troglavi qqurci
@parabola2020 neš vjerovat , ja sam Hrvat )))
Glupan na kvadrat ... naredio gazda Bakir i on blebeće
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
SDS ako je pametan Mektica ce kandidovati na neku visoku funkciju, svi Bosnjaci i pravi Srbi ce ga podrzati. Ne onog ljigavog Ivanica. Mektica za predsjednika entiteta rs :)
Ako iko ima hrabrosti da se suoci sa nacional-kriminalnom troglavom hobotnicom onda je to ovaj covjek. Respekt.
Osnivač i vlasnik internet portala Klix.ba je web development firma iz Sarajeva InterSoft d.o.o. Sarajevo, čiji su vlasnici braća Dario Šimić i Mario Šimić.
Tipicni primjer pisanja uz vjetar.Nemas ti potrtbe se nama obracati ko sta radi.Odradi ti posao pa se nama obrati da si sve te priveo pravdi i da su osudjeni.Hoces da mi to uradimo?
ti pišeš samo da nešto napišeš, šta je ovdje iko išta uradio, osim što svako sjedi u vlastitim govnima i smradu i piša po susjedima, a svojih govana ima do pod bradu, pa hajde riješi svako sa svojima da ih poodavimo pa da se dogvorimo kako dalje
Mektica za predjednika ,gore nemoze biti treba covjeku dati sansu.Galijasevic je seoska varalica i netreba mu prostora davati ni sekunde
Bolje imati dijalog sa vragom već sa islamskim govnima hihihihihihi
Svi su za Transportnu zajednicu a niko nije za Transportnu zajednicu. Isto ko za EU. Naucili ovi nasi politicari lagati svaka im cast. Sad i kad lazu ne lazu.
samo neka se kandiduje za nekog nezavisnog ovaj lik bi ujedinio BIH
Vodi ga kuci neka ti napravi napravi istu odrzivom..
Mektiću care, iznesi sav njihov prljavi veš do izbora ako hoćeš ovoj zemlji dobro. Hodaju u Armaniju, a usrane im gaće.
Kako do pomirenja, ili bar uvazavanja? PRVO: BiH mora da postuje svaki njen gradjanin (treba zakon). DRUGO: sve ratne zlocince i odgovorne privesti pravdi, TRECE; pronaci SVE nestale (svjedoci-detektor lazi - kazne), CETVRTO; izvrsiti popis kompletne privatne i drzavne imovine. PETO; uci u NATO, ...
SESTO; promijeniti sve nazive ulica, trgova itd. koji vrijedjaju gradjane i narode. SEDMO; redefinisati odnose sa susjedima stiteci interes BiH. OSMO; novu Drzavu urediti kao dogovornu Zajednicu naroda i gradjana.
POGODI MEKTIĆ U STARU RANU ! Eh vako su Ustaše sa DOdikovim lažnim Srbima iz Banjaluke ZAJEDNO NASTUPALI i 42 i 43 a Srbi koji nisu sa njima u JASENOVAC !
.. Kad je turčin krvav do lakata, poturica mora do ramena...
Ovaj blentavi ublehas Galijasevic za ovakve ne istinite tvrdnje i ovakvu ljagu na covjeka koji je u ratu imao 10 godina treba pod hitno iza brave smjestiti.Pa ovo je najveci petljanac i lazov koji je ponikao na ovim prostorima.On bi cacu rodzenog bio u stanju naloziti da mu dzelati nizasta glave dodzu.P.mu mater koja ga je onakvog rodila i vaspitala.Glumi muslimana a po BG I BL se davi klempetinom i dodvorava onim koji ce mu uskoro prekratiti dzubre ljudsko
Ja vjerujem da je bar vecina od ovog navedenog tacna. Ameri ce uskoro da pospreme Balkan, tako da lokalne kabadahije i krimosi koji se kriju iza neinformisane gomije idu na smetljiste.
Dzaba Mekticu kad Bakir nece stati na tvoju stranu protiv Covica,cak ga nece ni spomenut' zbog odbijanja te tr.zajednice,jednostavno slab je prema ustaskom lobiju