Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preuzmi SDA, spasi ih scenaria SDS-a
Slažem se da treba da preuzme, uz jednu napomenu: 🔹Akteri promjena sve što su mislili o Bakiru isto ako ne i gore misle i Šemsudinu! Jer su nekad kolko se sjećam problematizirani; Zvizdić, Konaković, Kukić, Ademović, Kasumović, i gle čuda izašli iz SDA i preko noći postali nosioci promjena i "dobri dečki!"
Konakovic je postao otvoreni neprijatelj drzave BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj lik treba da preuzme SDA..
SDA se treba okrenuti Rusiji - H. Zahiragić.
Šta da i on preuzme kad je SDA od općinskih odbora do samog vrha puna korupcije i kriminala... Bakir je izgubio sav kredibilitet to je jasno ali stranka je sva pokvarena i trula iznutra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niste u opoziciji u SBK ,Tuzlanskom ...još se ljubakate sa HDZ-om
rijesite se prvo uhljupa poput zahiragica, oni vam vise stete nanesu nego kompletne sve druge stranke koju su protiv vas... ljude je sramota da se poistovjecuju sa takvim likovima i shvatite da tu gubite glasove... moze on biti "drcan" koliko hocete ali to je samo kontraproduktivno...
Ma ja, a gdje bruka od lopovluka i prevara, nema tu oporavka
I te kakve promjene,ima tu čestitih insana,al je 90% onih na koje treba zaboravit,strah me samom sebi priznat šta su ,večina,iz te stranke učinili vlastitom narodu.Ako hočete da se vratite na vlast,bogami če te morat dobro čiščenje napravit.Ipak mislim da če se narod okrenut SBiH i stranci Nermina Ogreševiča,trenutno su u boljoj poziciji.
Šemso dugo trajnu jedni te isti .Vrijeme je da odete, možda vam bolje bude
Zanimanje poslanik
U prevodu, čuvaj se Šemse, Bakire
dok je vama u vrhu Bakir, Genjac, Cengic itd. nema vama vise uspjeha
Da, da, slazem se :SDA-ovce u Rusiju na "usvrsavanje". Edukacija sa temom: Kako vjecno biti na vlasti i nikad ne biti opozicija.
Seku na celo WHO, kazu ne treba diploma za ovo mjesto
Odmorite malo od tendera i pljacke.
Šemsudin Mehmedović je jedan od najozbiljnijih kandidata za poziciju predsjednika SDA. Moje mišljenje je da ako Bakir želi dobro SDA treba da se povuče i da to prepusti Šemsi jer ovaj čovjek je sigurno spreman i sposoban da napravi zaokret za 360 stepeni i vrati stranku na pravi kolosijek.
Napravite vi predah jedno 100 godina, Allaha vam.
Treba proci katarzu...
Lopov ako ne i veci od Bahketa samo na manjoj teritoriji...kako ga plačeno medijski guraju kao poštenoga mumina koji treba da preporodi SDA ccc...ako se vadite vadite se sa poštenim kadrom