Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamjerio nam Zukorlic haos
@kr0ks To nije u redu da islamizirani Hrvati iz Bihaca uce islamizirane Srbe u Novom Pazaru kako da pisu i citaju ,svako ima svoj materinji jezik ,zato se kod nas ljude salje u 3 materine
Zukorlicu koji je tvoj problem? Smeta ti Mujki koji je jedan od nasih najpametnijih imama? Pitaj studente ko im je najdrazi predavac? Ko ih uci kako da pricaju? Ko je istinski filozof, mudrac i mislilac. Po cijem nalogu radis!? I komunisti su tako unistavali Bosnjacke intelektualce. Jednog po jednog na Goli otok. Cijenim te, ali sram te bilo. Problem sto je rekao istinu da te cuva 10 ljudi?
Treba li uopce napominjati sta je sve Mujki prosao u svom zivotu i koliko su mu komunisti zagorcavali zivot? Treba li uopce govoriti da si ti Zukorlicu izbjegao odbranu drzave Bosne i Hercegovine iako si bio vojno sposoban? Svaka tebi cast za ono sto radis u Srbiji, ali udarati na cijenjene Bosnjake u Sarajevu (iako svi znamo da je to iz Konakoviceve kuhinje) zato te sram bilo
Nije samo Republika Bosna i Hercegovina bila napadnuta, i bosnjacki narod je bio napadnut i po moralnom, a i po vjerskom gledistu Bosnjaci sandzaka su trebali braniti RBiH. Mnogi jesu i neizmjerno im hvala na tome. Ko god kaze nesto protiv Sandzaklija, kao da je rekao i protiv mene sarajlije. Mi smo jedan narod. Direktno prozivam gospodina Zukorlica jer on u svojim izjavama spominje patriotizam i rusenje Dodika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dolaz da su sandze zlo. Cast rijetkim izuzecima
Dokaz da su sandze zlo. Bar većina njih.
Na dokumentu u naslovu umjesto MEDRESA napisali MERESA
Novi Pazar - centar svijeta. Muki je propo odma jer ga Zukorly-bey mrzi, hajte molim vas!
'vako su i mene isto, počeli još 1993 g. Te Hamo ti nemereš držati stražu pred komandom ili pred logitikom, Ubio si se za Treskavice , za Bjelašnice i Igmana. Ko rođen si za ''sijanje mina'' na prvoj liniji...A nastavili poslije rata , te Hamo ne mereš ti u JP i JU, te nemereš u opštinu, te nisi ti za ministarstva, te ovo, te ono. Kažu : ''ne ideš svaki dan na džumu...''
Veliki nered u naše društvo unosi IZ. Ovi tzv. alimi tipa Mujkija i Muderisa. Oni njihovom podrškom SDA i Bakiru Izetbegoviću održavaju postojeće stanje koje ne vodi nikuda. Više je Aleksa Šantić uradio pjesmom Ostajte ovdje...nego sva ta naša ulema koja nije nikada izdala fetvu po pitanju iseljavanja Bošnjaka u Tursku i Albaniju.
Bravo. Mujki Spahić je veliki govornik i vaiz kad treba pričati o historiji islama i šta nije valjalo. Ali nije nikada na hutbi rekao da nije po Islamu postaviti svoju ženu na čelo KCUS-a. Kao i ostale hodže.
kakav crni zukorlic sta vam je narode, i kakve hodze i popovi...ko je u vjeri, ima knjiga i drzi se toga, citaj i uci, a ne slijediti ove marionete zaogrnute u hodzinske i popovske odore
Upravo citam ovaj dokument jos jednom i vidim da se u memorandumu nigdje, a ni na pecatu uopste ne spominje IZ u Bosni i Hercegovini. Oni su samo muftijstvo ali svakako nastupaju kao samostalna IZ. Samo se pitam, kako Zukorlica nije stid da se kandiduje za Reisa IZ BiH a u svim dokumentima je samostalna zajednica. Oni su dio IZ BiH samo kada njima to treba i odgovara. Zato, treba ovo otkaciti sto prije (jer su se oni vec sami svakako otkacili)
Ovaj Zukorlic mora uvijek imati jednog neprijatelja odabra Spahica uze za prijatelja Vucica nek mu je hairli saljemo mu i Dina sponzora.
Ama oni i jesu Srbijanci. Sviđalo se nekome ili ne.
Sazrilo je vrijeme da se Sandzacka IZ odvoji od IZ u Bosni i Hercegovini. Svima bi bilo bolje. Zukorlic nemoze da podnese da ga se kao politicara i javnu licnost kritikuje i da je naveo bilo koje druge razloge za Mujkija ja bih povjerovao ali ova dva razloga su smijesna. Nema potrebe da se svadjamo i natezemo nego svak sebi i mirna Bosna a i Sandzak.
Sujetne prodane duse...
Mujki je profesor sociologije, apsolutno ispravna odluka. Ne znam sto se ovoliko cekalo na ovu suspenziju, valjda niko prije nije smjeo.
Sramno!!!!!!!!Stidite se Novopazarci!