Zukorlicu koji je tvoj problem? Smeta ti Mujki koji je jedan od nasih najpametnijih imama? Pitaj studente ko im je najdrazi predavac? Ko ih uci kako da pricaju? Ko je istinski filozof, mudrac i mislilac. Po cijem nalogu radis!? I komunisti su tako unistavali Bosnjacke intelektualce. Jednog po jednog na Goli otok. Cijenim te, ali sram te bilo. Problem sto je rekao istinu da te cuva 10 ljudi?
Treba li uopce napominjati sta je sve Mujki prosao u svom zivotu i koliko su mu komunisti zagorcavali zivot? Treba li uopce govoriti da si ti Zukorlicu izbjegao odbranu drzave Bosne i Hercegovine iako si bio vojno sposoban? Svaka tebi cast za ono sto radis u Srbiji, ali udarati na cijenjene Bosnjake u Sarajevu (iako svi znamo da je to iz Konakoviceve kuhinje) zato te sram bilo
@bravarKrepo JAKO INTERESANTAN KOMENTAR.Mene ne interesuju ovi vasi interni problemi.Ali mi u oci upade ova prica ,, izbjegao odbranu drzave Bosne i Hercegovine"...Sandzaklije su dolazile u rat u BIH.Sto se mene kao srbina tice,nema problema.Neka su.Placali su glavama taj rat.A sto vama onda smeta Arkan,Seselj i sl. njima???
Prikaži sve komentare (78)