Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboli te k.... imamo li mi kome otici na ponocku, nek vi imate raju međede, vukove i ostalu raju i na kraju krajeva zaboli vas k..... sta mi radimo i kako mi radimo. idite na sajt JAZBINA X COM pa raspravljajte o vaznim problemima vezano za vase okruzenje.
Divno ! Neznam dali stati na bilo koju stranu , ali glasom razuma biram one odgovornije. Oni koji su iznad ovog pomenutog i one koji su iznad dvojca. Policija radi u čoporu i uvijek protiv individue. Dali ste i koliko puta doživili da Vas policija zaustavi dok ste sami za upravljačem i koliko je to slučajeva dok ste u paru!? A u individui je da opravda ono za što mu je dodjeljeno priznanje ... U ovom slučaju ... Pripadnici V.P. koji su čuvali kasarnu Viktor Bubanj - RAMIZ SALČIN da je agresor ne odnese potpuno su opravdali \"SVOJA PRIZNANJA\". Neznam samo gdje su zaboravljeni pripadnici JURIŠNIH ODREDA ili Interventnih četa !? Vjerovatno je ponestalo \"ZLATA\" ili LJILJANI nisu rodili ! Ha-ha-ha ! Kako je sve ovo smiješno! P:S. Stara izreka: Daj čovjeku vlast pa češ vidjeti kakav je čovjek !
Joj jeste vise glupi i dosadni svi vi prokleti nacionalisti i nacisti i fasisti. Stvarno Sarajevo X redakcijo ucini nesto!!! Svaka se tema svede na nacionalizam. Pa ima li ikakav sistem zabrana tema ili bar blokiranja ili brisnja ili bilo sta....
Jedan je od zaslužnijih za odbranu grada i države???? Jesam li nesto propustila? Wow, da neko o sebi ovako govori... to jos nisam vidjela :/
HEHEHE,NASA MURIJA HAHAHAHAHAHA KOJI SU TO DEGENI,NE MISLIM DA JE POTRBNO BILO STA KOMENTARISATI.NAPASTI COVJEKA SA ZENOM I DVOJE DJECE.......
Dragi moj Azize,ne zivim ja ni u kakvoj jazbini ! Grjesis .O cemu pricas ? Pa jos malo pa necete ni imati kome ici na ponocku , pa zar se i Kardinal Puljic nije oglasio o tome ?
Dragi moj Azize,ne zivim ja ni u kakvoj jazbini ! Grjesis .O cemu pricas ? Pa jos malo pa necete ni imati kome ici na ponocku , pa zar se i Kardinal Puljic nije oglasio o tome ? Pa cak i za bezazlenog Djeda Mrza u vasem\'\'dunjaluku nema \'\'mjesta . Jedine \'\'bradonje\'\' koje se mogu kod vas sresti su vehabije. I malo, po malo vi postajete jazbina , samo ste obnevidili od mrznje , pa to ne mozete vidjeti.
Dragi moj grunfe u tome ji fol, ovdje nisu ratovali srbi protiv muslimana nego papci sa brda uz pomoć koljaca iz srbije protiv gradske raje, nije on jedini srbin koji je branio svoj grad od onih koji su ga pokusavali srusiti. nemojte nasjedati na ove provokacije ovdje nije bilo tako i ja sam zivi svjedok da to istina. Sada gledajte grad iz svojih jazbina i zapaptite nikada necete ubiti nas duh jer mi tezimo necemu vecem. Kod nas je normalno otici na ponocku iako je neslavis, cestitati drugom praznik iako nije tvoj, veseliti se kada je drugom do slavlja i plakati kada je drugome tesko. nemojte nam nametati svoj papanluk, primitivizam i nevidjeni fasizam mi to necemo odrekli smo ga se po stotinu puta. MOLIM REDAKCIJU DA ZA OVAKVE NAPRAVI NEKU STRANICU GDJE CE SE OKUPLJATI SVO SMECE OVOGA SVIJETA I NAS NORMALNE OSTAVI NA MIRU.
OVO NIJE NORMALNO... OKO CEGA SE GUBI DRAGOCJENO VRIJEME. PUSTITE GLUPOSTI I FRUSTRACIJE OD Draskovicevih podanika. NOZ su citali pocetkom 80-tih i pripremali se za \"OSVETU\" Turcima.. Nije vazno je li Hamza ili Igor.Treba ispitati ko je tu kriv i zasto.Je li bila provokacija ili nesto...Normalno je da pravi...prosaburi prije nego sto ...
\"@ musliman Kada sam kao klinac igrao lopte, uvjek sam igrao za svoju \'\'raju\'\'...Vodili ,gubili moji su...Ovo je bio rat koji se igrao po kup sistemu...svak sa svakim SrBI-Muslimani +Hrvati, Srbi-Muslimani, Hrvati -Muslimani ,Hrvati,+Srbi- Muslimani, Muslimani -Muslimani.......Ja sam SRBIN i tad i ako bude jos fudbala...igram za svoje ! Sportski ako ikako moze, a ako protivnik igra prljavo...Moze i tako ! A ljudi kao Hamza bilo je oduvjek, poput peruti otpadali su sa srpskog vlasista ...I upravo je prilika da Muslimani saberu dva i dva i da rasciste u svojim glavama nedoumice o svom porjeklu !
@ @musliman! A zbog čega sam ja \"primitivac\", moliću lijepo?? Zato što kažem da je pogubno za čovjeka da pije alkohol i pijan nanosi zlo drugim ljudima?? - Da nisam možda primitivan zbog KRMETINE smrdljive, a nauka svakodnevno iznosi nove dokaze o velikoj štetnosti krmećeg mesa za ljudski organizam!! Jel zbog toga?! - Možda sam \"primitivan\" što prezirem drogiranje, nečistoću tijela i što tvrdim da je pranje polnih organa i anusa veoma korisno za čovjeka, jel zbog toga neko \"primitivan\"?! Itd, itd. Moglo bi se do prekosutra pisati o blagodatima ISLAMA, ali ja sam se usredočio na ono što sam napisao u predhodnom komentaru, a vama četnicima-fašistima LAŽ je SVETINJA!!! FUJ!!! PS. A ako ne znaš kakav je naš Hamza, ha ti otiđi malčice do ćojka, pa da te nabuba da završiš na koševskoj hirurgiji! Eeeee moj jado jadavi, Hamza je u ratu bio na PRVIM LINIJAMA odbrane i ne boji se NIKOGA osim Allaha dž.š.
Joj koji si ti primitivac, al nije do tebe to je tako sa ljudima koji pola zivota provode brisuci pod , klanjajuci se necemu sto ne postoji. A Hamza je picic a i na faci mu se vidi da nema IQ veci od ovce. Nadam se da ce ga u zatvor barem malo , zato sto se kurci.
MA KAKAV \"NOŽ\", KAKI BAKRAČI!!! PA TAJ FILM JE LAŽ I BEZOČNA GLUPOST, TJ, JOŠ JEDAN U NIZU POKUŠAJA FAŠISTIČKIH-ČETNIKA DA PREKROJE I IZMISLE HISTORIJU PO SVOJOJ IZOPAČENOJ I MONSTRUMSKOJ ŽELJI!!! E PA NEĆE MOĆI, ČETNICI, HITLEROVE SLUGE!!! N.A.P.U.Š.I.T.E - SE- K.U.R.C.A VI TAKOZVANI SRBI-S.M.R.D.I, JER VJERA NIJE \"PROMIJENJENA\", VEĆ SVAKI ČOVJEK NA SVIJETU IMA PRAVO DA SE ODLUČI ZA BILO KOJU VJERU KOJU SMATRA PRAVIM NAČINOM MOLITVE I ISKANJA POMOĆI OD BOGA. PRAVOSLAVCI SU, PRIJE NEGO ŠTO SU IZMISLILI \"PRAVOSLAVLJE\", BILI NEŠTO DRUGO, A PRIJE TE DRUGE VJERE BILI SU NEŠTO TREĆE I TAKO U NEDOGLED, PA NIJEDNA VJERA NIJE NEZAMIJENJIVA, A BOG JEDINI ZNA KOJA JE VJERA \"PRAVA\". PS. SMRDLJIVA BN-TV PRIKAZUJE TU BLJUVOTINU OD FILMA SVAKOG BOŽIĆA I USKRSA, PA SU VIŠE DOKUNDISALI I SAMI SEBI. ;-) .... UMJESTO DA PRIKAZUJU LIJEPE BOŽIĆNE FILMOVE, BN-TV PROPAGIRA FAŠISTIČKO-ČETNIČKE IDEJE SA SMRDLJIVIM I LAŽNIM FILMOVIMA... FUJ-SRAMOTA!!!!
Mali ,nadji nacina da si sredis zivot !I zapamti za navjek u tebi je krv Raznatovica...More , nemoj da komplikujes ! I odgledaj veceras na TV BN film \'\'Noz\'\' ,pocinje u 23 h...A dobro iza ostale raspamecene Srbe sto im je neko nekad promjenio vjeru da ga pogledaju.
Nema uopste veze jel Hamza ili Igor, lik je narcisoidan do bola (o sebi pricati u trecem licu?? vrhunac!) i neuspjesno pokusava opravdati bahato i necivilizovano ponasanje, tacka. Kakvi god da su nam drotovi (a Bog zna da nisu cemu), ovakvo ponasanje je nizerazredno.. A tek pred djecom! Sto naravno znaci da se bahata i seljacka kultura propagira i nastavlja.... Bljak...