Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi legalizuju marihuanu samo kod nas se legalizuje kriminal
Konačno više da se i ludi Škrijelj smiri. Nedokazan i lud. Evo inspekcijski nalaz pokazao da Škrijelj veze nema sa životom. On je sodoma i gomora UNSA.
Pa kad Škrijelja savjetuje nastavnik fizičkog vaspitanja Konaković,daleko je gurao.Treba Škrijelj da se HITNO poselami sa titulom rektora,jer zaista je previše nanio štete Medicinskom fakultetu.Svi su zbog njega oštećeni i profesori i studenti.Jadni Škrijelj,nije se snašao.
Dobro bi bilo da inspekcija posjeti Medicinski fakultet i prekontrolise dali je Sebija imala magisterij prije doktorata IZGLEDA DA NIJE kad već ode inspektor neka vidi koliko je godina provela izmedju nastavničkih zvanja?? izgleda da je po par mijeseci samo....
a sebija vam je zakonita sramota
Njemu je glavni savjetnik nastavnik fizičkog. E rektore pameti. Sad jedino da podneseš OSTAVKU i mirno odeš.
ijaoooooo sda botova Tito dragi...imal' topli U vas ikad...
Jedino rješenje je pozvati Škrijelja na odgovornost. OSTAVKA
Pleme Shkreli potice sa sjevera Albanije i doseljava se na kosovo, Sandžak i Bosnu gdje se krajem 19 vijeka konacno islamiziraju i mijenjaju prezime u Škrijelj. DAVNO SI TI rIFATE DOŠAO IZ DAŠČA RIJEKE U SARAJEVO, ALI DASKA NIKAD IZ TEBE NIJE IZAŠLA. Pa nije ti Univerzitet plemenska zajednica da ti odsiječeš kako hoćeš. Ima tu i pismenih ljudi, ako nisi znao. Ima i zakona, a i pravila koji se moraju postovati.
U skladu sa akademskim principima u koje se Skrijelj zaklinje moralno je jedino da podnese OSTAVKU!!!
Umjesto da razvija Univerzitet, on se bavi već godinama Medicinskim fakultetom i sjecom glava na njemu. Ni to nije kadar. Povuci se čovječe.
Sve Odluke rektora Šrijelja su nezakonite. ODMAH podnesite ostavku rektore. Pokazali ste elementarno nepoznavanje Zakona o viskom obrazovanju. To je sramno!!!!
Zakon je jasan.Škrijelj je nezakonito postupao.On ce morati odgovarati, jer je mjesecima dezavuisao javnost i iznosio laži na račun Med.fakulteta.
Osilio se rektor. Ukljucio i predsjedavajuceg Konakovica u sopstvenu odbranu...Dzaba sve...ipak ce rektor morati da ode....Papa...papa...papa.. Skrijelj...mozda se ostvaris na nekom privatnom fakultetu u Sjenici, Tutinu.....mozda!!!
Zakon mora biti isti za sve, pa i za Rektora
Jel ovo ispade da ga nastavnik fizickog dobi pod bubrege?