Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo eu zakoni i sve rijeseni....
i Bošnjacima odgovara da se prestane sa praksom preglasavanja Hrvata. ne znam šta imate od toga? prošle su tri godine od izbora i FBiH još uvijek nije dobila vladu i neće je ni dobiti dok se ovo ne riješi. zbog Željka Komšića se pokazalo da nije RS problem u BiH nego je glavni problem nefunkcionalnost FBiH. da nema Dodikovih zapaljivih izjava niko na Zapadu ne bi spominjao RS.
Slazem se, ali jos veci problem je to sto vi hrvati vise volite Hrvatsku nego Bosnu, i ako ste ovdje vjekovima, a tamo se niste popiskili ni 10 puta. Nista naslijedili patriotizam od franjevaca, ali zato jeste izdaju od Bobana.
Kakvo preglasavanje? Nema vas ni 10%. Sta ste si umislili? Budite sretni sto uopste tracimo vrijeme na vas i ove razgovore. Ima se mnogo pametnijeg i bitnijeg posla.
I šta bi na kraju, Jel to Bake potpisao po želji Čoviću krivofrizurnom, pa da na opoziciju svali a Komšića se kutarisa ili?? Ja, i?? A Palmer im kao pomogao da se dogovore!!
enah,...baš nekako od tada i datiraju ti nemiri i terorizam po pitanju civilizacija i ekonomija,namjerno ne kažem vjera jer to nije osnovni i primarni razlog ovome zlu od strane islamista,jednostavno to su xdrugi i drugačiji civilizacijski dometi društava u kojima žive jedni i u kojima žive drugi,..u tim kombinacijama strada frigidna i prenaivna EU protiv ntzv nevladinih udruga i sličnih gluparija koje finasira opet ta EU,..sve se zna ,..ali....doći će sve na svoje,..
EU zakoni su da ne možete u Sarajevu dobiti kandidacijski status ako imate stranog nadglednika. To vam ne govore ali vam spremaju Mini Schengen. Zato vam i asfaltiraju ceste i povezuju vas sa ostalom braćom na Istoku Balkana. A tu je i rooming za Crnu Goru, 30% Hercegovine i Bosne, Srbiju, Kosovo, Albaniju i Sjevernu Macedoniu. Kakvo društvance😂😂😂😂😂😂😂😂
Dodik ce ostti dosljedan svojim obecanjima kao sto je zabranio vojnu vjezbu na Manjaci
Molimo дебиле sa kliksa da promjene datum s 5 juna na 5 juli. Hvala
OćEmO gRaDŽaNsKu
Izborni zakon al po mjeri građanskih država, bez ovih nacionalističkih partija i ove trojice prevaranata i mufljuza. Palmere kad si već došao po dnevnice nemoj da nam napraviš sraćku pa da nam ove majmune zacementiraš!! Na poso!!!
Spremiti benzin i zastave
Znate li koliko smo zanimljivi ostatku svijeta? E moje budale. Nacionaliste bi ja sve zatvorio i riješio svijet pljuvača i kockastih glava zauvjek
Opet došo po pare
islamska vladavina tj. tzv. građanska nije moguča u uslovima dvije različite vjere i kulture na ovim prostorima.
a katolicka i pravoslavna mogu?
Gradjanski koncept se zasniva na ljudskim pravima, a medju njima je i pravo na religiju. Upravo gradjanski koncept omogucava da ljudi praktikuju svoju vjeru. Islam je vec odavno zastupljen u Evropi i svijetu.
ocel ukinut srpsku,zna li se sta
Eto samo sto nisu 😂😂😂
ia znam baiden nocima usnu vice, ukidaaiiii ukidaiiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Red bi bio da dođe i Ruski zvanicnik.