Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD ne prica o RATU, o RATU pricaju PLOTiticari koje mi HRANIMO od Nasih poreza! Kada dodje do belaja, ti PLOtiticari sklone svoje porodice i sebe na sigurno, dok SIROTINJA gine! Iz tog razloga prvo moramo UDARITI na PLOTiticare i njihove najmiilije i koristiti ih kao ZIVI STIT, sranje ce da stane prije nego i pocne! Politicari su KRIVI za svaki izgubljeni zivot!
Nesica na crnu listu i blokirat racune u banci.Nema pravo da priziva nikome smrt u BiH.
Po primjeru Palestine vidimo da 10 mil Jevreja ubija ,razara i briše da lica zemlje jednu zemlju ,a oklo ubica je pola milijarde muslimana i niko ne smije da mrdne i bar pokuša zaštiti bracu u Palestini ,zašto?Zato što iza ubica stoji Amerika ,i ovdje u BiH ,da kojim slučajem dođe do belaja ,Srbija bi isto onako reagovala kao 95-e, kada je pustila da nestanu Srbi iz Hrvatske u oluji i Bosanski Srbi ,ne bi smjela pomisliti da predu Drinu i brane Srbe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lik svaku ali svaku pojavu na TVu koristi za dizanje 3 prsta,provokacije,vrijedjanja itd.Na stranu sto se radi o klasicnom uhljebu i politickoj karikaturi koja nikad nije trebala biti ministar ali izjave ovog tipa o ratu,raspadu drzave itd.su za reakciju instantnu jer ljudima je dosta ratovanja i krvoprolica.to ovaj uhljeb ne zna jer je bio balavac 92g.
Bravo gospodine Masicu!
Ronhilov troprsti cukica! Provokacija,.. smješno...već viđano od 91..(Hrvatska.. krajine)..pa nadalje, kraj poznat... Otrcani fazoni..
dva najodvratnija Majmuna i ljakse na Estradnoj političkoj sceni podrumasi , Kao i cijela nasša stranka ,sdp. sve babina djeca iz Londona Beča itd,
Moze mirna disolucija. Neka budu zasebne sve teritorije u kojima su '91 pravoslavni Bosanci bili vecina.
Mašiću ne možete zvati Šmita za svaku sitnicu, što SDP ne izađe iz koalicije
SCHMIT SPAVA!
Sve dok Klix daje prostor seljankama iz Srbije koje se nazivaju pjevačicama i influensericama i onom primitivcu Đokoviću, a sada i ovom kobilanu Nešiću, nema rahatluka na ovim prostorima.
Pa ovi kao Amerikanci počeli predizborne aktivnosti 10 mjeseci prije,jad i bijeda 30 god ista fora. Plata ide a radni dan na TV duelima.
sto bi ti tada nekome bio pozeljan. jedva te cekaju.
Zasto dovodite u emisije ove bolide
BiH je već podjeljena, nema neke razlike jesu li narodi zajedno ili svaki u svojim državicama ionako svi vuku na svoju stranu a rezultat je disfunkcionalna zemlja nedostatna za kvalitetan život. Tri konfederalne jedinice (nešto slično Belgiji) i iz tri razvijena djela bi nastala i razvijena država.
Smešno, pa i vi ste tako rekli kako BiH treba biti nezavisna…
Ovaj Nesic ima glupu facu
Ovaj isto cijeli zivot samo palamudi a nikakve odgovornosti... iste pare mlati kao i genjac a tu su i sa stazom po parlamentarnim klupama...
Evo jos jednog intelektualca… jos Zahiragic da uleti krug 99 na okupu