Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebeno je imati pa nemati.
@strongx Najlakše je je samo šupljirati,kao BH Blokatori i Bošnje majorizirati.
prelazak iz opanaka u cipela je zeznuta stvar ali iz cipela u opanke to je vec totalno zeznuta stvar i onda sve ispitujes trazis mane i svima koji nesto pokusavaju pravis smicalice ometas itd tako je i u politici
što ljudi mrze opanke? meni su kul
SDA je bas u mukama. Panicno ruse dobru sliku koju je napravila Vkada!
Auuuu. Profa im ga upakova tako lijepo i šuknu im do balcaka hahahahaha Sada imaju materijala za analiziranje hahah
Sasvim lijepo i kulturno Damire od teba. Ja bih im ipak samo, kratko ali i stručno, rekao: ODJEBAUS.
prva analiza rada kantona od rata...
Možeš zamisliti face Asima Sarajlića kad čita ovo. Hiljadu upitnika nad glavom i komentar HA !!!! Za SDA je ovaj vid komunikacije svjetlosnim godinama daleko.. Dobra analiza ali to ne dopire do njihovih maloumnih, primitivnih i pohlepnih mozgova.
@oktagon ,Ha,ha,ha,ha....I na kraju zaključak: "Ja što me ovaj nahvali, ne mogu ti kasti"
Nakon 30 godina ovi iz SDA konačno počeli mrdati guzicom. Kasno, ahbabi, kasno!
Nije mi simpatičan, ali mi je veoma drago kad inteligentna osoba, na ovako kulturan način, reagira na sugestije opozicije!
https://youtu.be/W6rCCtJ94DE
Teško je za 6 mjeseci ispraviti ono što je zelena mafija pokvarila u prethodnim decenijama.
@avatar844 , Ipak su napravili sve pripreme. Donijeli zakone, izmjenili uprave i sad pretresaju sva JP.
kad smo kod premise, mislimo da dobar dio prihoda koje si prijavio dođu iz angažmana u/oko politike ili su kompenzacija za politički utjecaj umotana u honorare za naučne istupe/radove , pa nam to malo pojasni... ko zna, možda i ti odeš na neki 'major revision'...
:) Mangupski, stručno...
Očekujemo sad jednu ovakvu analizu za rad svih kantona, federalne vlade i drzavne vlade od strane SDA, ukoliko je SDA doista zeli da pokrene stvari nabolje, da vidimo kritiku i njihovim kadrovima u ZDK npr. Ukoliko je ovo kmecanje za KS, onda ce na ovome i ostati.
Tako je Profesore legendo, tresi nepismene i primitivne papke.
A, afera nevladina organizacija i 200.000 km, pranje novca, rano ste počeli skretati sa teme, nismo još nedaj bože zaboravni postali.
@asmir_m interesantno kako ti je memorija proradila samo od kada SDA nije na vlasti u KS!
Forto paušali, kurić 200.000 BAM tek formiranom udruženju, premijer sređuje poslove bivšoj firmi. Uspjeli ste javnosti predstaviti koliku platu imaju vozači u komunalnom, čistačice po školama, službenici, a niste izašli sa rješenjem kako da se ubrza i pospješi rad. Uzimate kredit za nove trolejbuse a niste napravili cestu po kojoj će se razdrndati ti novi trolejbusi. Vlada inicijativa, najava i ubleha. ;)
@pascal naravno i 250K za kontejner kao i 200K za nepostojeće udruženje. O tome i govorim. Nemoj mi ublehe, radi, ubrzaj, konkretno. Nemoj mi se baviti trivijalnim stvarima kojoma treba da se bavi mjesna zajednica. Hoćemo bolje, nećemo isto kao i prije. Botovi skočili, misle ja protiv promjena, a ja samo skrećem pažnju na sličnost nove i stare ublehe, kada i ako je ima!!!! :)
@archi_a Eeee Archi!?? Moze narudjba za dostavu? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)