Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljigo smrdljivi, treba te pljunuti na sred ulice. Fuuuuuuj
Botu crkni
Marić je stranački vojnik, izvršava bez pogovora svaka naredjenja. Jer nikad mu bolje nije bilo i dok je tako ima da sluša i da ništa ne pita kao i svi ostali bezkičnenjaci u svim strankama i tačka.
@lijan Covjek novinar obican. Max realan domet vodjenje neke emisije mimo prime time. Ovako on nesta odkucuje i ima pinku
Majstore.
Ti i tvoj neposluh.sta si izjasni se vec jednom kao covjek..Bosanac.Bosnjak nisi niti ces ikad biti..jel takvi kao ti su vjeru prodali za veceru..suta bi bio i clan SNSD da ti stolicu ponude,jel si se vec pokazo kao preletac..
Što Željko gura ove 'rvate a sve ugroženi.
Ništa Martiću nije od vas drugo nije se ni očekivalo viste naučili iz guze u guzu. Ali ovo vam je zadnji put slobodno proučite fatihu sami sebi. Mislio sam da Jusko ima svoje Ja ali činjenica je da jedino Arnaut ima obraz i obrazovanje.
Dosta vise Konakoviceve samovolje i trosenje para
Pa naravno da neces...nismo mislili da ti imas kicmu ne sekiraj se ti si samo pijun.
Tako je Maricu, razotkrili ste igra konakovica. Podrska za SBB
" Ima on, svoje ooooon." :D
Ja,ja,ja rekao,ja mislio,kao što sam ja govorio!!!!!
Majmune, da Bog da da ti kuća izgori kao što će izgoriti desetinama hiljada ljudi u Sarajevu i Bosni. Preletač si po svim pitanjima i lažljivac van kategorije! No, doći će sve na svoje već u februaru 2020! Kako ćeš na ulicu Mariću. I ti i svi vi koji ste dobili glasove na konto Lopova iz SDA. Mada se mora priznati, da Fahro nije ništa manji lopov od sada novog gazde - Žutog!
Scepin zemo iz Rozaja.2014 godine se izjasnjava kao Hrvat da bi 2018 kovertiro u Bosnjake za potrebe popunjavanja Doma naroda.Toliko o ovoj moralnoj i ljudskoj velicini.
gledaj panjine.
pa zna da, kad ker krene da laje i kad nije k nozi da vlasnik odmah udara. naravno da nece protiv svog vlassnika makar ih on vodio po g*vnima da hodaju
kad slijedi unapređenje
šat si danas, Bajram ili Zvonko, idiot ili pajac, majmun ili pacov, kockasta glava,pa šta je od tebe se drugo moglo očekivat osim aport, k nozi pseto bijedno