Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li sami piti alkohol?
Vidiš na vlastitom primjeru šta se dogodi kada te kao malog zlostavljaju. Da si na vrijeme prijavio oca i majku što su tebe i sestru držali u podrumu i silovali sa prijateljima i rodbinom, sada bi bio drugačiji. Ne bi mrzio nikoga. Ali nisi ti kriv mada te sada opet treba vratiti u podrum!
admine yebem ti po hiljaditi put djete ono malo musavo balisko
Prije nego nastavite slagati glupe komentare o školi i spavanju makar pročitajte o čemu je članak - o dočeku Nove na otvorenom!!! Haloooo, ima l\' ko normalan???
Nemoj da bi ko slavio Novu...
bravo za ovo!sve pocinje od malih nogu!a koji k. maloljetnik ima sta da radi poslije 23 h??mrs u skolu
kad delimo zadatke ja uvek biram lakse, jurim klince navijace, zbog upaljene baljke, a ne profesionalce zbog oruzanje pljacke... http://www.youtube.com/watch?v=-PvUxtf9AHc 1312 ps: Bogu hvala pa sam punoljetan, pa mi mogu obalit karu!
svaka cast....djeco u krevet prije 21...
treba zabraniti komentare na ovom sajtu
Konacno europski zakon, trabalo bi to vaziti svakodnevno. Maloljetnici se koriste za sve moguce tipove kriminala!
@kicks: u kategoriji 22-25
Ma slažem se oko delinkvencije ali su mi se sve ove igranke oko Nove godine vise ogadile. Jesu li se izdala slična upozorenja kada su bili Harijev ili Dinin koncert na Koševu - nisu! A oba su završila iza 23h. Neka se gone vise...
Treba zabraniti maloljetnicima izlaske iza 8 i seks prije 21. Ova država bi onda stala na noge.
ja se slzem za kicks jer mislim da maloljetna delikvencija se mora kontrolirat maksimalno u bih
Čemu ganjati kriminalce, najlakše je metodom slučajnog uzorka nahvatati nešto omladine koja šeta po gradu i drži se za ruke i opleti po roditeljima. Plan kazni ispunjen, možda bude i bonusa. A ulični trkači, pljačkaši, siledžije? Ma ko će to stići? Ovako je sigurnije, nema otpora i vozdra.