Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dušanka Majkić je vjerovatno muškarac maskiran u ženu kako bi stranka mogla ispuniti onu kvotu za broj žena na izbornoj listi. Bar tako izgleda.
ali pogledajte te face gore...mogli bi da glume zombije u horor filmovima da ih ne moraju cak ni sminkati...
ja mislim da ce sad i tebe traziti da te tuzi :D ja bih se pripazila :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jeboo majku ne zna se ko je ružniji od njih dvojice
njih dvoje su samo DOKAZ apsurda licemjerstva i bezobrazluka bosanskih srba koji nista nerade nego samo na sve moguce nacine pokusavaju da provociraju druga dva naroda u ovome slucaju radi se samo o jednome Bosnjaci sa ciljem da zadrze i zadrzavaju nerijesen status u BiH
Cuj Slavuj hahahahahahahaha . Sta pjeva on hahahahaha ????
lopovi i neradnici 20 godina uzimaju pare i lažu nas,nazad pare vi napolje, tronožas.
Ja jesam ruzan, ali Majkicka stvarno pretjeruje....
GROBOVI ŽIVI U SNSD-u! PA LJEPŠA JE MOJA WC ŠOLJA OD OVO DVOJE!!!
Pravno formalno oni stvarno mogu tuziti sve koji su im onemogucili slobodu kretanja i to nije sporno. Mogu tuziti i sve one koje su im prijetili preko foruma. Ali isto tako razna tuzilastva mogu tuziti fizicka i pravna lica vlasnike portala za podsticanje nasilja jer nisu sprijecili objavljivanje prijetecih sadrzaja. No kako ista ne rade nista, ili bar siroj javnosti nnije poznato da rade, na procesuiranju istih zbog omogucavanja govora mrznje ne vjerujem da ce uraditi bilo sto po ovom pitanju. E sad o ovim slikama. Mislim da nije prikladno ovakve slike postavljati na portal bez upozorenja RODITELJSKA PAZNJA. Donro nije lijepo se rugati i zamolio bi sve citaoce da to ne rade a ovaj portal da vodi racuna kakve slike postavlja jer duze zadrzavanje pogleda na ovim slikama moze ostaviti trajne posljedice za ne pripremljene citaoce a o maloljetnicima da ne govorim.
Možda, ali bi se i Dodik trebao privesti zbog širenjea govora mržnje - negiranje genocida, "neće meni suditi sudije muslimani" i sl.
senad.jahic.73, i za takve mora postojati zakon. Jednostavno tuzilastvo moze po sluzbenoj duznosti podnijeti prijavu protiv bilo koga ko krsimzakon. Dokaze treba predociti sudu pa ako ima elemenata tuzeni bi morao biti osudjen, bez obzira o kom se radi. Sve doknu ovoj zemlji ne budemo imali neovisno sudstvo necemo moci naprijed. Ja se bojim da su pojedini politicki centri moci uradili sve da pdcine sudove. No kako nemam dokaze o tome necu ni pisati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tifusari
Srećna Nova 1949. godina. Uputiti građansku inicijativu da se po hitnom postupku donese Zakon o povoljnijem penzionisanju, posebnim benificijama i pravima jadnih parlamentaraca koji su preživjeli tešku i surovu talačku krizu. Za tu svrhu Zakonom obavezati da svi zaposleni u BiH odvajaju 10% mjesečne plate, penzioneri 20% penzije, učenici da se odreknu užine i odlaska na ekskurziju kako bi se parlamentarcima osigurala isplata sa sadašnjih 320.000 za period od 4 godine na iznos od 640.000 KM. One zaposlene koji zbog neredovnih isplata kasne sa uplatom, internirati u Zapadne zemlje i pri prvom dolasku u BiH bilo kojim slučajem ne dozvoliti mu ulazak u zemlju dok ne izmiri zaostale dugove sa zakonskom zateznom kamatom.
raja sta vi mislite jel smije dodik sta rec ovoj majkicki'? bez zajebavanja ovo ozbiljno pitam.
braco moja mila lijepo se prepa kad sam vidio ovu sliku :D
So sweet , so beautiful :)
treba ga tuzit sto je vako ruzan!
Treba poslati kavkog isjelitelja u ovaj Parlament,sve nagraisalo tamo,tobe yarabi...
A ko je dusanka na ovim slikama?
hahaha e i ti si malo jaca sifra :D
mozete vas dvoje samo da prihvatite cinjenicu da mi popusite *** , vi ce te seljoeri nekoga tuziti , eee jadna je ova drzava gdje pametan suti , a fukara ko majkicka i ovaj svirac se obogate ..
Ne dao Bog da se njih dvoje pokusaju razmnozavat. Ispalo bi neko naucno cudo