Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze Munira...4 hiljade primanja,dvije da ostavlja,a dvije da trosi da zivi ko lord...vjrovatno sad izadje i 5,6...e moj narode...
Nek je Schmidt "Izborni zakon promijenio", a od Inzkovog zakona o "negiranju genocida" jos ostaje samo blijeda fleka... FUJ!!!!!
Odbaceno je i 226 optuznica protiv Covica za ratna zbivanja I privodjenja logorasa na prinudni rad te su ne stale optuznice za kriminal dok je Tadicka vrsila funkciju,Dodo je mila majka za poglavnik& Covica koji je juce d’la so protiv podrzi ma ja optuznice protiv Dodika
Pogledajte kako ozbiljno udruzenje sastavi ili nebitno plati nekog da napise tekst kako treba...nadam se da ce klix i ovi sto ovo objavljuju, dobro ovo procitati i vijeti da znaju kako se pise nekom ili za javnost
Ovaj Kajganic pravi nacista. Isti onaj Frankov nacista iz filma Panov lavirint.
Nije on ništa bolji od drugih ratnih zločinaca,oni su braća po krvi. Gdje smo to mi kada nam sude genocidaši.
SDP i NS podržavaju negatore genocida.
Nije on needuciran, nego brani interese genocidne tvorevine i njenih sadasnjih vlasnika, kao i one koji su ubijali i silovali da bi je stvorili. Spodoba obrijala bradu da se ne prepoznaje ko i sta je. Garant kod kuce u ormaru uredno spremljena uniforma i subara.
Zar je moguće da ovaj portal posjećuje ovoliki broj ljudi iz RSa
Pa zato je ovaj i postavljen tu gdje jeste.
Eh nek si ti educirana!!! Prijave nisu odbačene nego su donesene naredbe o neprovođenju istrage. I nije glavni tužilac rekao da je zbog needuciranosti tužilaca otežano procesuiranje ovih krivičnih djela, nego zbog nedostatka prakse. Ja bi je tužio za klevetu, i vršenje medijskog pritiska na pravosuđe.
Sto ne postave zrtvu iz srebrenice kao magistra pravde? Djecu zrtava srebrenice bih trebalo postaviti na pozicije gdje ucinak i djelovanje moze dati glasa i snage da se nesto uradi, ako nista tvrdoglavim i licemjernim srbima iz dodikove skole licemjerja i idiotizma a ono na europskom ili svjetskom nivou. A s druge strane 'bosnjacki' politicari se trebaju dogovoriti, ustupiti, i podrzati takve srebrencane-obrazovane i velikog srca za pravdu. Ima onaj jedan sto bude na TV-njega postaviti.
I ja bi ih odbio radi ove Munire. Žali Bože onih stvarnih žrtava, a ova spodoba je ogavna toliko da bi i ja odbijao optužbe baš radi nje.
Ne bih ona vjerovatno bila, ako je, ogavna da se u 'psihologiji' i meditaciji obrazovala. Srbska politika je ta koja pravi 'ogavne' bosnjake jer se tako srbi ponasaju gdje nisu vecina. Ma srbi se 'tako' ponasaju prema svojima osim ako ne nosis neki srpski simbol oko vrata, na celu istetovirano ili konstantno ne laprdas o srbiluku tako da i ptice znaju da si srbin-nacista. Takva srpska ne-ponasanja mogu vrlo lako dovesti do 'psihickih' bolesti, jer te tu institucija ublehava.
KAJGANIĆ, BIVŠI VOJNIK RS-a, PRVO ŠTO JE URADIO JESTE PODIZANJE OPTUŽNICE ZA DOBROVOLJAČKU - OSTALE OPTUŽNICE PROTIV VOJSKE RS I NEGATORA GENOCIDA - STOP.
Ovu Muniru kad vidim povratio bih odma.Krezava spodoba namlatila se para na racun tuge
Pokrenuti tuzbu protiv tuziteljstva zbog nerada, korupcije, kriminala u sopst. redovima crnolistasa... Vstv pod hitno rasformirati. Dovesti postene, vrijedne mlade ljude.
Sta kaze, ako negira genocid tu nema djela za koje se more teretiti. TO JE NASE TUZILASTVO.