Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu steta, G klasa se parkira na 4 god
prdekano, ljuta rano zar je vec taj dan osvano...
Mnooooogo je tezi DAN zatvora za one koji nisu navikli ;) Jedna njihova godina u Zenici je ekvivalent 5g za nekoga drugog.Mic po Mic!
Haha sve posteni ljudi, usko povezani sa SDA. :)
Zamisli nick ti @komunjaroSjek kakva mrznja SDA bota
A sta je s nama koji mrzimo SDA, a nismo komunjare? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta je sa Koldzom?! Za se da je i on bio u talu u izgradnji ovog objekta.
SRAMOTA 💰KANTONALNOG SUDSTVA KOJE JE SAMO NAMJENJENO ZA BIJEDU⚜️ SVAKI BOŠNJO ĆE ODLEŽAT ZATVOR ZA TOLIKO POKRADENOG💰💰
SRAMOTA 💰KANTONALNOG SUDSTVA KOJE JE SAMO NAMJENJENO ZA BIJEDU⚜️ SVAKI BOŠNJO ĆE ODLEŽAT ZATVOR ZA TOLIKO POKRADENOG💰💰
Je l’ ovo onaj objekat kojeg je svojevremeno reklamirao i Fikret Malina Respirator Jaguar Hodžić, sa naglašenim “ō” umjesto “a”?
Mahmutovic je prevrtaner, znam kad je nosio podvrnute hlace i dugu bradu, pa je batalio taj imidz i zamjenio za imidz uspjesnog biznismena, novca i nekretnina u njegovom vlasnistvu koliko hoces, steceno sto bi rekao drug Brankovic - po zakonu
A ko ce kupcima nadoknaditi stetu i kako je mogice da se dozvoli gradnja ako ne postoji odredjena garancija da ce objekat zavrsiti
lopovi, lopovi, lopovi
Opa pocelo se malo i u zatvor :) Selam
Sve selam alejk a ucjenama se bavili. Brzo prodzu 4 godine dok dlanom o dlan dok dlanom od dlan dok dlanom od dlan....
Mahmutoviću će godit par godina u zatvoru, da popravi krvnu sliku, nešto mi je ofalio u posljednje vrijeme. Pola ga nema.
Objekat ruglo.
Vec?? Sta ce to biti...
Prišijte im barem još po 20 za ovaj URBICID i njima i onima koji su im dali dozvolu za ovo ruglo koje je uništilo Grad i koje će sutra ako se u nju useli blokirati i onemogućiti saobraćaj i normalan život građanima Sarajeva.
Nisu mi jasni ljudi koji stanove placaju unaprijed, a zgrada se nije bila ni pocela pravit, bas moras biti mentol da u ovoj drzavi das nekome pare za nesto unaprijed a pogotovo za stan
Oni koji su dali pare unaprijed su finansirali izgradnju. Ovi su onda nakon par ili vise godina vratili njima pare , a iste stanove prodali skuplje. Nema tu kraja kriminalu.
Jos 5 godina treba za ovu nakazu od geta u sred grada, toranj napravljen mimo svih planova