Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako već nije problem da privatna firma Milorada Dodika ima uvid u naše lične podatke možemo li onda i mi, kao građani, saznati lične podatke o Vojinu Mitroviću, gdje živi, gdje mu djeca rade, gdje mu unuci idu u šklou i na čijem je platnom spisku...pitam onako, za jednu privatnu frmu.
uvedu nam stikere da nas prate, pazi mafijaške bagre na Vlasti, šta je ovo pa zbog ovog treba pola države ustati na prosvjede, ovo je mafijaški udar na slobodu
Ovo nema nigdje ovo je takvo narusavanje privatnosti da je nevjerovatno... ovo nema nigdje u svijetu
Milion afera. Telekompanije prepaid korisnicima nedavno uvele harac 1 marka mjesecno ni za sta. Cijene i dalje ne padaju iako nema nikakvog razloga da su ovoliko visoke. Sad hoce da im platite da vas privatna firma moze spijunirat. Za par godina politicari ce vam dolazit u kucu sluzbenim autima i j34at zene. A vi cete i dalje sjedit i cekat da neki smit ili bajden nesto naprave 🤡
Magazinovicu aplauz!!!
ma kakvo pogodovanje i zgrtanje miliona na privatne racune. bas ste dusmani. cojek se bori za prava srba u bih ko i dodik.
provjerite vi da tp nije brankoviceva ideja
Saša,potjeraj stoku preko Drine hebo li ga Bilić njegov.
Sve sto imamo i sto nam je ostalo je privatnost a i to napadaju.
Vojin Gates.
Bravo Magazinovicu!!! Ti si prava ljudina!!
potpuno nepotrebno uvoditi stikere i lijepiti na stakla vozila, samo zaklanjaju cist pogled iznutra, ugrozavaju u voznji i zbunjuju. Imate tablice i razne kamere, pa sve papire kod registracije to je dovoljno.
Ono kad ja kao Bosnjak vise vjerujem Srbinu Magazinovicu nego citavoj SDA stranci. Zapitajmo se braco gdje nas vodi Bakir i njegova politika.
Proci ce i ova pljacka kao i bezbroj drugih, nista je sprijeciti ne moze.
TAKO JE ....ovo je marifetluk i prevashodno ENTITETSKA kontrola kretanja ljudi po imenu i prezimenu.....
Sevap je glasati za Magazinovica i sl. Aferim Sasa Srbine
Čim vidiš SDA botove da brane ovaj udar na slobodu, odmah znaš da je ovo u istom talu sa SNSDom oko ovoga, e pa bagro mi ovo nećemo lijepiti na auto pa ćemo ići na sud zbog ugrožavanja prava na slobodu i slobodu kretanja
Ne komentarises korupciju i tanovica