Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Pa to znaju svi normalni ljudi, samo što Evropa i Amerika za to ne mari jer su to učinili kršćani muslimanima a da je bilo obrnuto udžbenici iz istorije (povijesti) bili bi kao enciklopedije sa 1560 strana a od toga 90% bilo bi o GENOCIDU U SREBRENICI.
al zato u beogradu za vrijeme NOB nijedan njemacki vojnik u beogradu nije poginuo jestejedan neki kockar koji se vracao sa partije anjca valjda ga kockari ubili toliko o partizanima
@onanija Da ti nisi pogrijesio zemlju i narod? Beograd je bio prvi grad koji je 100% ociscen od jevreja u drugom svjeskom ratu kako znam tama u smrdiji zive pravoslaci-srbi ,a posto pretpostavljam koje si rase pasmine bosanski trofazni gonic nije ni cudo sto lazes mozda si cito zlobnicu oca nacije koji fino opisuje srbe u deobama pa kaze "laz je srpski vid patriotizma lazu iz samilosti dabi utjesili sebe " itd pa nije ni cudo sto ti ovde pokusavas oprati svoju savjest mozda si i ti ucestvovo u tom genocidu o kojem doticni prica.
Nemas ti pojma,ti da si pravi jevrej nikada ne bi ni krocio u NDH,i da znas kakve su ti isti Bosnjaci zlocine cinili tvome naroda za vrijeme II svejtskog rata cutao bi kao zaliven.Ali sta ces sve je to Stokholmski sindrom,voli i brani svoga mucitelja i progonitelja.
izredam ti se u zvalje... hajde ako mozes jos 1500 godina u nazad racunaj pa da vidimo ko je sta gdje koga.... zivite uvijek 100 godina unazad, a prije 20 godina ko jebe.. ah da, to je bila osveta turcima za ono od prije 500 godina.. bas sam glup... balkanski narodi, podudlajte mi ga...
Srbi su genocidan narod...
Ponovni genocid, ali na perfidiniji način gospodine Lustig.. Znate, danas se vodimo "politikom nivelacije", svi smo mi isti, svi smo mi jednako griješni, svi smo mi činili jednake zločine, hajdemo zaboraviti što je bilo, moramo se okrenuti budućnosti, muka mi dođe od daljnjeg nabrajanja!