Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno pozdrava svim m,osnjacima is srca republike srpske srebrenice
dukiču ti bi mogao završit u nekoj jamici ne bahaj se m. ti fašističku i to vam je razlog za mržnju nisu mogli fašisti u ratnom periodu da nas smaknu pa sad hoče četnici!!! joj joj samo čekamo dukiču ima da te ganjam tebe i tebi slične
JADNI, JADNI, JADNI, JADNI, JADOVANI DABICI, KOLJACI, UBICE, LAZOVI.
Ovi iz te tzv. saveza logorasa spominjali su nekakve logore u Tuzli pa bih molio da nam pojasne gdje je to bio logor u Tuzli? Ja se ne sjecam nikakvih logora ali mozda oni znaju nesto vise :o
ovu fasisticku organizaciju trba zabraniti.
I tako ce se svaka saradnja prekinuti...
A jesu i saradjivali u p. m. U sve ratne zlocince su uprli prstom i pokazali gdje se nalaze sve masovne grobnice i takva saradnja se valjda ne smije prekidati.
Ovi fakat popucali,.... nece saradjivati.... pa i nemojte... evo suze mi niz ledja idu..
Jadno jadno ove srbadije koje placa krvavi beograd hoce da tuzbu salju JUCERASNJIM koljacima,siledzijama,ubicama Bosnjaka? Jesi stvarno mizerna BiH-o kad DOZVOLJAVAS da ti sudi JUCERASNJI UBICA i NACISTA? A politicari BiH-e A malo o ovom ponizenju??? BiH4EVER!
Jesu li ti logori registrovani bili kod crvenog krsta za vrijeme rata.