Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beslic je nase bosnjacko prezime pa je ovaj latin zbog toga izabran, zahvaljujuci nasim ljudima. Zato ne govoriti da ste ugrozeni jer ovo su vam dokazi. Ako budete srli i dalje zna se sta slijedi.
SMRT islamoFASIZMU SLOBODA hrvatskom i srpskom NARODU !!!
Dok je bosne i bosnjaka u bosni nece biti srba ni hrvata. Safvet Bašagić Poezija napisana 1891 god. Znas Bosnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome sire.
JEDNA SI JEDINA Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
@edo, svidja mi se tvoj nacin razmisljanja......vec se privikavas da ce Sarajevo, kao i Singapur, biti grad drzava. Neka, tako i treba....polako vas pripremati da operacija odvajanja bude manje bolna. Dakle, Sarajevo = Drzava, i to kvalitetna ;)
@texus cuj cijelo vece? Ja evo od 1993... moze li mi (t)ko pomoci? :D
Cijelo vece na karti trazim neku heceg bosnu,al nema pa nema,cccccccccccccccccccccccccccc.......
Herceg Bosno srce ponosno!!!!
i tako, pokazaše sdpovci još jednom svoje pravo lice
ovisi sta si prisvajate da dodjete do 33,35%?? pa ako je vrijednije budite zadovoljni tim sto imate i zacepite vise sa vasim kukanjem!!!
Mostar stolni grad Hrvata. Od sada je Hrvat vječno gradonačelnik Mostara.
Moje misljenje je da je stranka ekstremnih glupaka SDA koju predvodi izdajnik Tihomir sama kriva za svoj poraz jer su za kandidata postavili jednu olinjalu budalu koja uopce ne bi donjela ikakvo dobro Mostaru. Zapravo ovo je jos veci poraz i kriminalizirane HDZ ali ne bi sad govorio zasto je to tako. Vidjet ce se sve se ipak prije ili kasnije sazna. Najbolji moguci rezultat po meni jer su obje stranke izgubile, jedna mjesto a druga obraz.
Normal Mirso mamu ti balijsku, ogradi se oko Sarajeva (San Marina) i uzivaj u fildzan drzavi. Bosanci ako niste uz nas mostarce bosnjake i boli vas briga za nas eto nas u Sarajevo, pa cemo svi zivjeti u bosnjackoj palestini... Al mi smo vece patriote neg sto vi mislite... LATINI MAJKU VAM KMETOVSKU NECETE NI VI DOVIJEKA... Za seljake isto marš iz Mostara međedi jedni...
ovo je mogao biti jedini ishod kilometarske igre čija pozadina je upravo bila izbor novog gradonačelnika koji se samo može zvati i prezivati - Ljubo Bešlić. bilo bi smiješno da nije žalosno
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina, Mila kuda si nam ravna, Mila kuda si planina! Teci Savo, Dravo teci, Nit\' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci: Da svoj narod Hrvat ljubi! Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!