Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jašta nego ćeš se raspasti, ljubiću. ;)
BiH se nece raspast, ne zato sto mi Hrvati to zelimo, ili ne zelimo, ili Srbi, vec zato sto to svijet, prije svega SAD i EU nece dozvolit. Jer oni ne zele islamsku drzavu u sred Europe. Mi Hrvati opcenito ne zelimo raspad BiH, jer bi Bosnje to iskoristile da protjeraju sve Hrvate iz sredisnje Bosne. Ne slazem se sa Bozom, da je Alija bio mudriji, da je bio mudriji, ne bi krenuo u unaprijed osudjen projekt pravljenja muslimanske drzave, nit bi zaratio sa Hrvatima, a Srbima predao polovicu BiH.
Napusis se ti meni muslimanskog qqurrcca
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Sta je ovo sa svih strana udarili na moju Bosnu a nisu svjesni da joj nista ne mogu 😊
90% nas bi sutra otislo da se zarati
Kako ne mogu, raspadamo se po šavovima, dok smo ovako pametni svak za sebe da izvineš...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otkud sad ovaj izmigolji? Nije ga bilo 10 god i sad na foru rata hoce par glasova. Govno jedno obicno. DoDick barem drobi cijelo vrijeme, ovi ljigosi samo pred izbore.
BiH postoji vec 1000+ godina a ti?
nikako mi nije jasna "novinarska" etika da klix na svaku prenesenu vijest postavlja svoj nacionalni komentar, tako i ovdje - SPORNI STAVOVI- za koga su sporni ? stara komunisticka je bila, ko hoce promjene - odmah je neprijatelj drzave, nema uvazavanja tudjih stavova, pogotovo dok je "nama dobro"
de nek me neko podsjeti jeko ovaj
Znaš li ti klempavi banditu koliko je Hrvata otišlo iz BiH za Čovićevog mandata?
Matori prekaljeni fasisti
Iskreni katolici i pravoslavci iz BiH su stub nase drzave, samo je problem u ovima koji ih vode i koji su se pogubili u oscjecaju pripadnosti svojoj drzavi Bosni i Hercegovini. Slicno je i sa bosanskim muslimanima i dijelu rukovodstva koji uzalud misli da je Turska iskreni prijatelj, a ona samo gleda svoj interes. Preko agencije Tika samo uredjuju svoju istorijsku ostavstvinu, nista za narod i prosperitet
Covjek koji je kao ministar odbio da potpise uvoz roznjace iz Hrvatske, kako bi spasio vid jednoj osobi. Roznjaca propala, a on jos uvijek na drzavnim jaslama. Sram te bilo, nikad ti se to nece zaboraviti
Matoro djubre.
Legitimnu ti staru sprcimo.
Ljubiću, kariću ti ćeš uskoro pod zemlju rago stara!
Ma trebamo mi izjavit sa zelimo da se odvojimo, svi bi se usutili onda
He he he he crkveni miš se dovuko na FTV prosipat teoriju da je konstutivnost temelj BiH pri tome nipodastavajuci ugrozenost Ostalih jer kao njih je veoma malo i zaboravljajuci da su upravo Ostali ustavna kategorija jednaka onoj koju imaju tri nacionalna plemena.
Prema pipusu stanovnistva u BiH zivi 3% ostalih
Na komentarima ove vijesti je 85% komentatora (politički, a neki i općenito) nepismeno.
Idi u penziju starkeljo ustash.ka, muzes budzet ove zemlje citav zivot i zagovaras raspad, mrssss
Budzet je njegov kao i tvoj
A volio bi, ali ćeš se prije raspast ti, i to uskoro :)