Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je moguce u kriminalno korumpiranoj drzavi
Hirurg < politicar .. to nam nazalost opisuje drzavu u kojoj zivimo
popijete kafu i razgulite
U Zenici nisu lijcnici vec mesari. A 'socijalni' stomatolozi slobodno neka strajkaju dok se boje ne rastope, svakako su priuceni, pojma nemaju, nemaju ni kvalitetnog materjala, sto nije njihova krivica, al ni n etrude se. Jel znate nekoga ko ne popravlja zube kod privatnika? Nekad su se bar u domovima zdravlja mogli vaditi zubi, sad ni to jer im anestezije iz '62. ne djeluju.
A sad da ja pitam za koji klinac ja plaćam 67 % obaveza. Jel sledeće štrajk nastavnika, pa službenika opštine, pa onda koga više ja hranim od vas kretena. Plaćam zdravstveno osiguranje kao i moj otac što je plaćao 40 godina i kad je trebalo da ga operišu na KCUS tražili doktori 5000 KM preko štele da dođe na red prije maja. 2018. Onda sam radije dao pare Kabilu nego vama govnarima potkupljenim. Barem čovjek zna svoj posao a vi ko lešinari samo kružite oko bolesnih.
Mrzim Sebiju kao i SDA ali mi je drago što vama samoproglašenim idolima i stručnjacima stala na rep. Tender efendiju Gavrankapetanovića istjerala i on otišao reisu plakat, pa onda Bakiru i na kraju Sebija ga nabila nogom. Poniženje koje samo može budala sebi dopustiti. Ima ona fištrija pravo što vas gazi-od penzionera sa 500 KM penzije ste uzimali i uzimate pare. Mrš stoko pokvarena
Nabijem takve ljekare na kurac. Platis 5000 advokata i tuzis. Sto ne prijavis i ne tuzis ? Lako je ovako po tastaturi. To sto placas ne placas placaju svi i ljekari isto. Krivi redardiranu vlast koja ima 1500 ministara Svaki kanton posebna drzava
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
strajkuju li i na ginekologiji? gdje nema poroda ispod 200KM? hirurgija i urologija da ne govorim? gdje su prava pacijenata?
@the_ab tacno tako stoka korumpirana