Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhaha. Gledaj te ga ko brat mu Radovan Karhadic nekada kad je Mlatio rukama u Parlamentu R.BiH... Ista ghovnha
Najveći govornik u antičkoj Grčkoj je bio Demosten - u mladosti je bio stidljiv i mucao je, a onda je upornošću i teškim radom, po Klix-u, postao "van sebe".
Bosanski pravoslavci su vristali
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedan je krkan iz laktaša
Sta kazu Ukrajinci na vrhunski rad sa ikonom ??
KantoniEntiteti, Drzavljani RS su svakako drzavljani BiH, a NSRS moze da diskutuje o pitanjima lokalnog karaktera za RS, nikako za cijelu BiH :)
a dje si ti bio, Dje si ti bio kad sam ja išo Dje si bio.... prokolala je krv kroz žile starog krmka pa se još jednom raspuhnuo i dzilitnuo livadom.. Jaaaa.. moje... srbija snaga... dok krv starog krmka ponovo uzavrje a srce tuče, dah se gubi, godine stižu... Da li ce starog krmka oboriti zvijeri ili će još jednom rastjerati zvijeri iako sada mnogo teže sa svojom sijedom dlakom i slabim kljovama.. We will see.
Hahaahah. Malo sam se iznerviro, iznerviro!
jest ih odbranio
Ti si prvi od srba koji je rekao da je bio genocid u Srebrenici i da Karadžić i Mladić su zločinci i da trebaju u Hag . Kada se dobio fotelju i došao na vlast okreno si ploču . A išao si u Hag jer si se morao oprat za sve što si rekao ranije konjino jedna .
ima li to ikakvog utjecaja na zbivanja u SA ili Tuzli, itd...nikakvog, pa sta me briga
Pipizdio
I takav čovjek je predsjednik Bosne i Hercegovine, očigledno fašista jer podržava genocidase, te se stavlja u isti koš s njima. A prate ga lopovluci, prevare, iznude, pretnje, kocijaski govor, al to govori o onima koje predstavlja...
Ovako govori Predsjedavajuci Predsjednistva,a ostala dva cute...Boli me briga..Pozdrav iz Njemacke
E ludo jedna, kud te mater ne abortira...kao i mnoge poput tebe
Oj' vlasi oči povadili!
I staro i mlado i staro i mlado, svi svi svi, u cirkus Kolorado 🐒🎪🤡
Ti si govno.
Koji govnar
agresor
on zna da se u Srebrenici desio genocid i to je neosporna pravna cinjenica koju je presudio mwsjunarodni krivicni sud u Hagu i to je ovaj sto bi sad i rodjenu djecu prodao samo da ostane na vlasti izjavio 2006. godine i to je takodjer nesporna cinjenica da priznanje genocida ima zabiljezeno na internetu i da se ne moze to vise izbrisati ma koliko se ovo laktasko krme tridilo da izbrise a ti narode iz rs-a kako zivite imate li sta jesti ili rovarite po kontenerima dok vas ovaj jebe u dupe