Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Ćirilo Čović preći na stranu Dodika i Rusije. HAHAHA ko da si do sad nešto drugo radio.
Samo budalama nije jasno da ce oni nastaviti da ruse Bosnu, skupa sa sumskim srbima, bez obzira na propast Aluminija. Jedino rijesenje za Juzne srbe je pustiti, i ne samo pustiti, nego aktivno ucestvovati u tome da sva industrija dole propadne, pozatvarati kladionice, i prestati kupovati ono smece iz Hrvatske, a u zadnje vrijeme i iz Srbije, sto ga kamenjarci uvoze. Evropa je puna hrane, jos bolje, kvalitetnije i jeftinije. Ali haj ti to objesni baliji.
@PradBitt Dragan je vise kamenjarskih srba istjerao iz Hercegovine, nego Sefer Halilovic. I to bez ispaljenog metka. Hvala ti Dragane, dacemo ti Zlatnog ljiljana. Posalji i ovih 900 iz Aluminija da peri guze po Njemackoj, dacemo ti i Orden heroja oslobodilackog rata. A samo ga je 9 njih dobilo. Dragane ti si nas gazija, gdje ti dodjes, Juzni srbi pobjegose glavom bez obzira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posliej Alumiija hoće da uništi i HDZ. Hvala ti Dragane.
Pa ti blokiras formiranje vlasti i radis na rusenju ove drzave zadnjih 20 godina...
COVJEK KOJI ISPRAVLJA KRIVE RIJEKE
NEKI CEMO U NJEMACKU A NEKI BOGAMI I U IRSKU
Tako je ..požaliće Bošnjaci što sprečavaju uspostavu vlasti u BiH bez ikakvog razloga
Govori govno sa svog skromnog imanja .
Kome ti bolan prijetiš, da ima ikakva zakona davno bi završio u prdekani. Ne samo ti nego čitava ekipa iz fašističke stranke.
Mos mislit, snazan zaokret, ma hajte molim vas 😆😆😆
Jest zaheban ovaj Covic.. Samo hinjski hajvanu.. Dodik dao savjet :)
Pas prijeti laje ...a ne smije ujesti ...pravi dodz ;)
Sad valja skrenuti problem s Aluminija i spriječiti urušavanje "Hrvatskog narodnog sabora"...
Sad valja skrenuti problem s Aluminija...
Hvala ti u ime puka i svog pućanstva što si uništio Aluminijum Mostar
" Radikalni zaokret" , može biti samo neka prijetnja dueta Milojko&Draganće , i da više " kao " neće sa Sda ... Pa kao da do sada niste svakodnevni prijetili , i da imate nekog asa u rukavu pa zar ga ne bi povukli...( več). PS ; academiće , ostavi se praznih ubleha , nego vidi koja je sljedeće firma na putu Aluminija...?
već poćeo pred izbornu kampanju
SDA, HDZ i SNSD su od lopova napravili gospodu, od kurvi elitu, od nepismenih funkcionere a od naroda stoku.
najbolji, najpametniji, najmiroljubiviji, najtolerantniji bosanci su danas roditelji novoj generaciji dobre djece sa pasošem i korijenima u švedskoj, danskoj, njemačkoj, austriji, usa, kanadi, australiji, švici, francuskoj, malim dijelom srb i cro. ono što je ostalo još uvijek istresa kanalizaciju direkt u rijeku, loži ugalj, ne sortira smeće koje završava svuda. evropa je puno dalje od fizičke granice.