Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako znaci. Sta cemo za luku Ploce?
Pa luku Ploce mozes i sad traziti, samo ne zna se koja od 16727327 agencija je nadlezna za to, najbolje sacekati izbore 2215, moz da se rijesi samo od sebe
A ne,bosnje cemo pitat! xD
Naravno da hocete!
Kako samo uživam dok ovi moji karaju po sarajevu.Ma radimo što hoćemo i kad hoćemo.A znate koliko će te dobiti potpore od RH nula bodova,sve ćetb vi to debelo platiti i opet ništa postiči nećete.
Netko će da plati taj most,to je sada problem i EU,najprije će ga platiti bih,jer će je RH još jače uzjašiti i izvuči novce.Samo naprijed draga moja RH. Dođu ljudi i jasno vam u brk kažu radit ćemo to i to i vi tu ništa ne možete i ništa vas se ne pita.Ma carevi!
Nešto nas često obilaze hrvatski političari u zadnje vrijeme, da ne manjka možda tržišta u EU pa bi ponovo u CEFTA-u
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Mogu bošnjačići crknuti od muke, ali most će se napraviti, svoj na svome.Zamorno je ovo ,neće da shvate da ih nitko ni za što ne pita,sada je svaki problem problem sa EU i jade jadne poklopite se. Nadam se da će Hrvatska dobro nagaziti i ostavariti sve svoje ciljeve sada kada joj se da .Samo gazi do kraja.
Samo me zanima ko ce platiti za taj most, EU finansira dio, a sta za preostali dio? Skverani, branitelji, umirovljenici kome ce Linic udariti po dzepu da se gradi most u nista?
cini mi se da se bliže izbori :-) .elem svaki put ista prica,ali bitne su financije koje hrvatska jednostavno u ovom momentu nema da bi se spomenuti projekta završio.Čitava prica je zapravo velika farsa.
leko je apsolutno u pravu, hrvatska ima pravo povezati svoj teritorij onako kako smatra da je najbolje, naravno te ne smije dovesti u pitanje, neškodljiv prolaz do otvorenog mora za bih.
Pa koji ćeš vrag u Sarajevu? Neda Angela para za fantomski most pa bi ti neki koridor kroz Neum???
neum je hrvatski i hrvatima je uvjek bio slobodan prolaz i ostanak.
Za prolaz - Da se naslutiti da dugo nisi prelazio granicu prema Neumu (možda nikada). Za ostanak - ostanite koliko hoćete ali to se mora platiti. Inostrani gosti plaćaju 2km boravišne takse po noćenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vazda su ovi hrvati bili jaki na rijecima... Jel to sada boli sto je sezona propala???
SEZONA PROPALA,SAMO JE OVE GODINE ZARADA OD TURIZMA PREKO OSAM MILIJARDI EU.
za razliku od proslih sezona... ma daj molim te... da su bosanci dosli bilo bi puta deset zarada...
sve je to OK. ne treba odustati. vasa teritorija vase pravo. pare se nadju kad- tad.
Baš mi je drago što će praviti most ,pa zar da pitaju bih ma hajde.To je unutarnja stvar RH,a bih se ne pita.Visina je određena i most će se praviti kad tad.Samo naprijed domovino sad si u EU pa udri ,imaš mogućnosti i sve poklopi. Pa i Hrvatski političari iz bih podržavaju gradnju mosta.
nemam nista protiv gradnje ali naravno da se pita BH.to je fakta i ako se stek u uslovi most ce biti dovršen.same me interesuje ko ce to financirati?hrvatska ili?
Leko, moj te ....
Jadan covjek, gubi vrijeme na sastancima sa Bevandom, Komsicem i Radmanovicem. Jos samo sastanak sa Izetbegovicem fali pa da azdaja bude zadovoljena
Na skali od 1 - 10 koliko je sladak anus Lagumdzije?
Bravo Denise! Tako se prezentuje drzava, postujemo druge i pristajemo na saradnju ali ne i nametanje. Svaka ti cast!
Na skali od 1 - 10 koliko je sladak anus Lagumdzije?
Boli ste se sa Slovenijom isto, pa ste ******. Ništa drugačije neće biti ni sada.
Samo što je Slovenija kočila put u NATO i EU. Ovaj put smo mi ti koji možemo kočiti put drugima :D
Naivan si ako mislis da Hrvatska moze BiH kociti put u EU ili da je Slovenija kocila taj put Hrvatskoj. Ko ce ucu u tu famoznu Uniju nije odluka Hrvatske, Slovenije, Bugarske i ostalih zemalja treceg reda, vec Svaba, Francuza i Engleza. To sto oni nekad koriste svoje vazale da provode njihovu volju je druga stvar, ali realno da su Hrvati 2000 i neke rijesili sve sporove sa Slovenijom, onda bi problem bila korupcija ili prava manjina ili oblik krastavaca koji RH izvozi, nasli bi vec nesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)