Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doce abd dan kada svi građani iz manjeg entiteta budu za jedinstvenu BiH to ne može nazor ,kad oni sami skontaju da nisu stranci u svojoj državi ,oni se nadaju pomoci od Srbije koja je siromašnija od nas
Vlašine su danas izuzetno aktivne . Znači - kkkkkmmmmmeeeeeee
Ja bih rekao malo drugacije uvazeni gospodine Lazovicu da BIH u rascjepu izmedzu vrlo glupo srocenog dejtona i pohlepnih nacionalnih poglavica kojima ovakvo stanje odgovara zbog licnog bogacenja i jos uvijek bezbolne muze svojih stada ovaca koje ili neznaju i nesmiju da bleje i da se bune.
Lazovica za predsjednika SDA
@Olimpik2018 Komšića za podpredsjednika
Zašto se na klisku danas brišu komentari koji nikoga ne vrijeđaju?
Mi smo u vremenskom procjepu.Imamo tri poglavice koje svoja plemena vode u rat jedne protiv drugih. Pa to danas u 21 stoljecu ima samo u neistrazenim dzunglama i kaubojskim filmovima i u BiH.
Komedija od praznika kojeg slavi ga samo jedan narod 😁
Nit slavim, nit zivim u tzv. bih, nit sam fukara, pa ti sad kmeci lojo 😁😁😁
Muslimanima je bolje da Dan neovisnosti preimenuju u "Dan šehida" pošto ga samo oni slave i to na takozvanim šehidskim grobljima
Halal srbin