Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim lažnim volonterima treba noge polomit pa nek sebi skupljaju za štake, imbecili!!!
Nije mi jasno da već 4-5 godina dviuje mlađe ženske osobe na relaciji Katedrala - slastičarna Egipat ''zaskaču'' prolaznike kao prodajući neke slikovnice u korist neke NVO iz Bijekljine ako se ne varam. Te dvije ženske su oporne a posebno dosadne ko mušice pred kišu. Osim toga ove djevojke hvataju polaznike na brzinu koji im daju 1 ili 2 KM i udalje se ne dobijajući nikavu markicu ili slikovnicu.Dakle svaki dan i to od jutra do mraka. Niko ne reaguje.
ja licno cu da vas ranim kad vas vidim a znam ko ste
Pomozite mi da ispravim nevjerovatnu nepravdu. Dajte svoj lajk zasluznim a ne podobnim. Neka pobjedi najbolji a ne onaj sa najvecim lobijem. Nagradite trud, posvecenost i kreativnost, a ne povrsnost! Klik na sliku i lajk. Hvala svima koji se odazovu, vi ste ratnici u ratu za bolji svijet...kap po kap :* https://www.facebook.com/muchalucha.official/photos/a.1964894646879832/1964896076879689/?type=3&theater
samo uzmite mobilni i slikajte ih, da vidite kako bježe glavom bez obzira.......
ZOVITE BROJEVE 17030 I 17050 OTVORENA MREŽA ZA KOJU ZNAMO DA SIGURNO POMAŽU BOLESNIMA.GLEDAJTE IH NA TV1 RADNIM DANOM SVAKO JUTEI OD 07 do09.
SVAKO JUTRO OD 07 do 09 h. radnim danom.
Nikad ne davati novac tako na ulici, pogotovo smradovima ciganskim koji nose pare svojim nadređenim a kada ih Policija uhvati i pokuša doći do njihovih "ceribaša" ne žele ih izdati, a ovim lažnim volonterima noge polomiti. Ko želi zaraditi dobro djelo, veoma je lahko naći način i naći osobe kojim je novac, hrana i sl potrebno.
Ne davati nikakvim organizacijama nego direktno na račun bolesne osobe. Jbm mater svim posrednicima koji uzimaju kajmak sebi, a siće što ostane u najboljem slučaju daju bolesnom. Samo direktno bolesnoj osobi dati, ne davati organizacijama.
nikad ne davat ovima na ulici. Imate organizacije kao sto je Merhamet, Pomozi.ba, djecje selo itd. Otici direktno tamo i donirati!
Haram im bilo
Mafija neradnicka.
Ima ih koliko hoćeš
Niti obracam paznju na one koji kao skupljaju pomoc,nit vjerujem udruzenjima,sve je to moderno prosjacenje,sistemski se neke stvari rjesavaju a ne preko kojekakvih udeuzenja
Ma ovo treba zabraniti ! Svakih 5 minuta neko ti pridje i trazi nesto...em hodaju od ulaza do ulaza...treba ovo policija odmah privesti i prekrsajni nalog dati.
Ne prodajite dusu za sitnis