Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi cijenimo stav ulaska u NATO!
@ScepanMahleni davno su narodi BiH prestali da imaju stavove, svaki put kad članovi prdesjedništva odu u konzulate drugih država stav stanovništva jer umanjen i nebitan.
Ovi bas nece da shvate da BiH nije neutralna. NATO jedinice su godinama stacionirane u zemlji i izvode svoje vojne vjezbe. Jedinice OS BiH ucestvuju u NATO vojnim misijama u drugim zemljama. Time sto laz stalno ponavljate, ona nece postati istina. Russia back off preko Drine!
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
stari diplomatski ljigavac ... hijena par exchelance .. mogao je samo kazati da su ih ameri .ebali u regiji ali i u srbiji ... a prica o nekoj fol neutralnosti pc je u rangu mjesne zajednice... pita se drzava BIH ... kad se razoruzaju srbija i hrvatska ... onda ce BIH ..
je.es entitet I zasto ce ovaj prilog kada je to za srbiju rusija izjavila vise puta!!!???
Od 2006 godine pripadnici oruzanih snaga BiH ucestvuju aktivno u vjezbama i saradnjom sa NATO snagama na bliskom istoku. NATO snage su vec prisutne duze vrijeme.NATO i kontrolise kompletnu teritoriju BiH kao i naoruzanje koje je oduzeto ili donirano. NATO je i napravio ovakvu BiH da samo znate.
Namiguj do prekosutra.Kad vam je Srbija najveci partner vidjecemo hoce li u oktobru potpisati ugovor sa EvroAzijskom Unijom.Ko da je Amerika bezveze imenovala predstavnika za Balkan.Dosta vise zamlaćivanja.
Ulaganja u Srbiju po zemljama od 2010. do marta 2018. 1. Holandija 2,395 2. Austrija 1,964 3. Luksemburg 1,902 4. Ruska Federacija 1,539 5. Nemačka 1,056 6. Švajcarska 0,88 7. Francuska 0,837 8. Italija 0,751 9. Velika Britanija 0,483 10. Kipar 0,451 *iznosi u milijardama evra Izvor: Razvojnoj agenciji Srbije (RAS) Pametnom je i išaret dovoljan!!!!!
kako to lavoru protiv vecine??? Vecina u SLO glasala za NATO, Vecina u HR glasala za NATO, Vecina u BiH galasala za NATO, Vecina u MNE glasala za NATO, Vecina u RKS glasala za NATO, Vecina u MK glasala za NATO, Jedino zaostala srbija glasala za istocni pakt... Koga ti lazes srbine???
Vecina u CG, MKD nije nikada imala referendum da glasaju, a po svim anketama vecina je bila za NE ulazak u NATO.
rusi mogu jednom operacijom zapoceti rat u ovoj vukoyebini...znaci fejk news kampanja ko u ukrajini a narod je retardiran i ima da nasjedne i eto ti rata......ovo je bure baruta samo se ceka ko ce ga zapaliti
Mamu vam rusku hebem vi ovim nasim krmadima dizete usi koja vojna neutralnost koja nema te vi nikve mogucnosti za nicim a mi rusija vam nece pomoci
Odluku o vojnoj neutralnosti RS mogu macku o rep zakacit. Potpisan je zahtjev da BiH bude primljena u NATO zato svirajte gusle.
ruska veličina se može jedino ogledati u veličini teritorije ništa više, nažalost po balkanske pravoslavce, ali sva moć, lova i uticaj je na zapadu
Ne kontam, cijenis vojnu neutralnost dok skupljas i dodajes vojnu opremu??? Sigurno sam ja ovde retardiran
haha
75% gradana Bih je za NATO,manjina nek se peilagodi na vrjeme,dok nebude kasno
otkud to?