Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezi ba Lavrove u Rusiju, i ne dolazi. Ne trebaju nam neprijatelji ove drzave.
@gooUser1588484735 I nek povede onog kamenjarskg Srbina Dragana Covica. Dodika ne mora ni voditi, on ce sam doci, kad ga Biden potjera iz Bosne.
Ovaj lavrov je Malo hodao po Bosni i sastajao se po nepropisanim principa za razgovaranje u BiH bez dva ostala clana predsjednistva. Dakle niti je sta postigao sa ovim sto je uradio niti je sta uradio. Dakle nije nista uradio vec je samo pokazalo prave namjere rusije prema BiH.Kada prica o postovanje dejtona a on ga Sam na pocetku vec krsi 😂😂.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
cuj mu suplje...dokazali ste to prijateljstvo i u ratu...eno dokaza na groblju u lukavici...bruku ruskih vojnika hvala Bogu i mojim saborcima lezi tamo...
Pi.ke se sastale, ko ih j.be.
Sta drugo ocekivati od ovog ruskog smetljara..
"Lavrov je ponovio kako je ruski stav da je Ured visokog predstavnika (OHR) nepotreban te da je naša zemlja s njim svojevrstan protektorat." Drugim riječima rečeno, mi bi htjeli da BiH bude naš protektorat.
Neka ga je Biska primila. Pučka k.rac p.rima
Puušššiiii...
Srbi i Hrvati na aparatima, Rusi su smijesna nacija, velesila samo u Moskvi i nigdje vise, sutra da se zarati zna se ko bi poharao svijet, to su Osmanlije braca Turci i Ameri, Rusi bi na prvoj granici postavili barikade i sakrili se u cumeze kao bezbroj puta u historiji.
Smisao mijenjanja je u tome , dragi Lavrove , jer se cijelo BiH društvo opredjelilo za put ka eu i nato... A ,to onda uslovljava i promjenu apardhejdskog Ustava , svih zakon i podzakona ,i cjelokupno drugačijeg odnosa prema državi njenih zvaničnika , jer se ulazi u klub koji koji se zove EU i NATO..., i mora se igrati po pravilima kluba Lako je za shvatit, pogotovo ako drugog puta nema.
Nije problem ako će Rusija dati donacije za plate 180 ministara i par hiljada parlamentaraca što državnih, entitetskih, kantonalnih..... Ali nećete.
Kako je ova prasica mogla imati sastanak s Lavrovim
Zato što ste ili glupi ili stvarno nećete da vidite da ovaj dejton neće moć funkcionirati. Vama je dobro jer imate bazu ovdje a ne gledate običnog čovjeka koji neće moći iči naprijed. 25 godina stojimo u mjestu. Odlaze mladi, male plate, lopovi na vlasti i to nije razlog za reviziju. Dabogda vi žilvili u ovakom dejtonu pa da vidim želite li reviziju.
Ne treba upasti u zamku ponovnih netrpeljivosti i eventualnih sukoba. Lavrov je Ipak jedan od vodecih ljudi najvece Zemlje na svijetu i trebala bi biti cast da jedan takav covjek dolazi bas u Bosnu i Hercegovinu. Docek je trebao da bude prigodan tome. Bosni ne trebaju novi neprijatelji ima ih dovoljno.
Njegov je dolazak samo da smiri Dodika da ne uteče u Srbiji od EU i SAD ,doće i taj dan uskoro
Vaš stav je poznat ekselencijo, ali ovo je naša zemlja i mi vidimo smisao u izgradnji ove države. Dasvidanija
Ko Lavrova pita za misljenje i ko mu trazi objasnjenje dali ima ili ne smisla u reviziji Dejtona. Te prijateljske odnose koje on gaji prema nama IZ BiH neka spakuje u kofer i vrati u Rusiju. Hvala, ali mu u to ovdje niko ne vjeruje.
Prvo, slagali su te za ruski jezik, a drugo, sta je tebe briga za nase unutrasnje uredjenje. To je iskljucivo nasa stvar.