Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dajte skinite više ovog rahmetliju sa vijesti, svaki drugi dan nam se ruga kako je, naravno od narodnih para, putovao u Brisel, New York, Peking, u pizdu materinu. Samo gnjida i najveća protuha kod nas može biti politički mrtva, nestati iz političkog života, uništiti najveću lijevo orjentiranu stranku i doživjeti debakl na izborima, a i dalje se ne skidati sa ekrana i interneta glumeći nekog velikog državnika i pehlivaniti po domjencima i prijemima. Fuj zgadila mi se ova rupa od države već odavno :(
Humanitarne organizacije dovodile mudžahedine u BiH, vlasti znale za njihova zlodjela Odred “El Mudžahid” sustavski i planski je radio na radikalnoj i nasilnoj islamizaciji stanovništva u BiH, kao i na zastrašivanju Srba i Hrvata tijekom i neposredno nakon rata u BiH. Ovo se nedvosmisleno vidi iz dokumentacije koju je Mirsad Kebo, potpredsjednik FBiH, predao Tužiteljstvu BiH, a u kojoj se nalaze i strogo povjerljivi dopisi Službe državne sigurnosti u Zenici, pišu Nezavisne novine.
I Hare je obećavao investicije od 12 milijardi, znate li gdje je sada ovaj "patriota".
Zlatko Broz Tito
Bogam prije bi se reklo da infrastruktura gradi vas političare, ništa to drugo.
Zaltko, šta češ ti u New Yorku, ti si samo doktor ekonomskih nauka i pričaš 4 svjetska jezika, lijep si, uglađen i znaš se ponašati, diplomata si i ugledan i uspješan čovjek.. Predstavljaš Zlatko BiH u krivom svjetlu, mogu ljudi pomisliti da nam je vascijeli narod vaki..? Treba ovdje poslati nekoga autentičnoga, npr Muhamed Čengića - Čengu, SDA osnivača i ratnog dezertera, ili npr Fadila Novalića , neuspješnog biznismena uspješnih firmi??
Zato sto gradis puteve "bez kredita",zato si i dobio zadnje izbore!
Lagumdžija..bjež' ba kući i pokrij se po glavi
Kad će se više povući iz javnog života.
auuu koji lajtmotiv. Oproban već u različitim kombinacijama....mi smo titiovi tito je naš!
....mi smo titini ,Tito je naš....
i poslije svega, još nas zayebava