Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nece Albance u EU. Jedino ih Bosnje vole.
Da su zemlje zapadnog Balkana pametne pa da naprave svoju EU ali ne možeš ti sa Srbima ništa dogovarati oni bi samo da ratuju i da svima pametuju.
Francuska i Holandija, pardon Nizozemska su najveće smeće od država Evrope i svijeta, ustvari najveći licemjeri. Doći će i njihov kraj aBd jer su zaslužili. Ove južnije će preuzeti doseljenici a ovi sjeverniji će nestati usljed nemorala.
Iskreno nisam protiv Lagumdžije, da li ste vi primjetili da svi ovi bivši funkcioneri su uvije neki mirotvorci, filantropi, ono zlatni i sve to, popul Klintona evo tu i Jadranke i milion sličnih...
Đe to piše u tekstu da je izjavio?
Sjeverna Makedonija je primjer zašto je bitno da gradjani imaju autentičnu vlast a ne vlast postavljenu od strane stranog interesa. EU ne želi Makedonce i Albance iako su ovi prvi sve uradili što im je traženo. Sa druge strane SAD ih želi u NATO-u u kojem već jesu. E sad,. autentičnu vlast iza koje stoje gradjani ne bi niko mogao da za**bava te bi dala kratak rok, ne za pregovore nego za ulazak u EU u protivnom umjesto NATO-a stižu Rusi pa da vidiš kako se pregovara.
Ovako će Makedonci dobiti samo novog uzurpatora vlasti koji će ih jahati narednih 20god. Stanovništvo će se iseljavati a kriminal uvoziti.
BIH salje ,,neke" svoje izaslanike po Balkanu.Mjesaju se u interne probleme EU i S.Makedonije...RAZLOG?Nema ga i ne postoji a BIH se cudi kada se mjesa Hrvatska ili Srbija u BIH.Pa ne ide to tako...
Slučajni prolaznik..
Malo se i selfiralo ha ....
ovaj samit je bitan ko lanjski snijeg osim nekidašnje pobjede grčke od 2:1 nad zma.. gušterima.
Jaca se kuca po stare dane
Francuzi su rekli da i albanije dolazi previše azilanata. i nema pregovora.
ma kakva nepravda oni vole sebe i nece nas zavoliti dok ne budemo isti ko oni, ja licno to ne zelim
Sta ce biti nepravda. Opsti je zakon da niko nece sirotinju. Da Makedonija ima BDP kao Njemacka davno bi bila primljena. Isto kao sto ja da imam milijardu dolara nebi morao ici na posao. Zakon ponude i potraznje.
Oduzeli im ime kako bi ih uveli u Evropu pa im sad ne daju. 😒