Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umiri se uhljebu, sram te bilo, ti si unazadio sdp hajvanu
SDP uzme glasove Bošnjaka i onda te glasove isporuči Dodikovom SNSD-ovom kandidatu za načelnika. Ironično tako je i NS uzela glasove Bošnjaka preko Anice Baralije i glasove odnijela Draganovom HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika. Ironično, ni Dragan Čović ni Milorad Dodik nisu u glas povikali da su to NELEGITIMNI glasovi. Zašto?
Nazvati Lagumdžiju sa svim njegovim obrazovanjem, stručnim referencama i priznanjima kaoko u stručnom , tako i političkom svijet, uhljebom, može samo idiot. Koje su reference bilo koga iz sadašnjeg rukovodstva SDP-a. Zadugo SDP neće imati lidera poput Zlatka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj ovog Sdaovca
hahahah ovaj je unistio SDP kada su najaci bili kad su pobjedili.
hahahah ovaj je unistio SDP kada su najaci bili kad su pobjedili.
Zapadu smo mi daleko, kad netko spomene BiH tamo ,oni misle da smo mi neki crnci nepismeni potpuno,poluodjeveni,i da vjerojatno opcimo i sa zivotinjama...prema tome ne zavaravajte se da smo mi Europi vazni i da europljani nocu oka ne mogu sklopiti od sekirancije za nama i nasom sudbinom..
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog "pustolova" vedrana badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju
I kome se sve to da čitati?
Naravno da ce te bilo ko normalan ismijati na tvoje pominjanje SDP-a.
Eto ko je bio lider ljevice i ogadio SDP narodu. Da li se profa država gradi po rijasetu i crkvama ili po parlamentima i vladama? Šta je Nikšić uradio pogrešno? Zašto rejs efendija nije ukorio Bakira što je Nikšića nazvao četnikom a sad bi ga u Šnjoke radi nekih inicihativa?
Niksic je pokazao razumijevanje politike i pokazao je liderstvo. A ti nisi nista od toga pokazao svih ovih godina, sto prije odes sa scene to je bolje za sve u BiH.
"Derdera" vrati se, da SDP-u konacno dohakas i sahranos ga zauvijek!
Zar ovaj jos nije u zatvoru
IZ traži od političara da sprovedu Aneks 7 Dejtonskog sporazuma i da se potpiše sporazum između države i IZ kako su to uradile Crkve. Nikšiću je bitnije otkrivati Titine biste. Ljevica je uvijek prednjačila u borbi za prava seljaka i radnika, a ovi naši se bore za fotelje i pozicije. Jedino da vratite Lagumdžiju da spasi SDP brod od tonjenja. Da ne bi Konakovića i Kukića, već bi bilo kasno.
Država nije trebala potpisivati nikakve ugovore sa Nevladinim organizacijama koje se bave vjerovanjem u nevidljiva nadprirodna bića, nego im je trebala uručiti fiskalne kase i uvesti ih u sistem PDVa. Ali nama fali moralne, društvene i moždane kataraze da to skontamo.
Moj Zlatko, Nermin je mala maca za tebe nesorto ljudska. Sjasi više profesore usrani.Ti si Alijino kopile.
koji je ovo šljam... Uništio je SDP kada je bila najjača oporbena stranka u BiH. Nikšić je nesposoban i nije lider, to je istina, ali je preuzeo stranku u rasulu, kakvu mu je ostavio ZL. A ovaj se lukavo, preko IZ, pokušava vratiti u politiku.
I on koji je unistio SDP ima nekome nesto reci umjesto da suti.Unistio je SDP koji je tada bio u velikom usponu i bio ozbiljna alternativa vladajucim strukturama.
Problem je sto sdp dalje od sarajeva ne vidi.
Lagumdžija je davno trebao preći u SDA jer je tu svoj interes i ostvario sa namjerom da uništi SDP odnosno da ga pretvori u ono što je DF danas.
"...Nik ksic nije Bosn njak i nije trebalo da bude na takvom skupu...tamo je valjda spijunirao,sta li...on je izgleda "Os stali",i da je bio pozvan od strane neke druge vjerske zajednice kojoj bi trebala neka pomoc,naravno da bi otrcao sa zadovoljstvom...ovako je u kukavickom strahu da ne izgubi povjerenje par postotaka drugova iz drugih naroda...kukavicki odbio saradnju...ja mu ne vjerujem..."
Nije Bošnjak jer razmišlja i možda ne vjeruje predano kao neki domaći lopovi i lažovi koji su na vlasti. Fino razmišljanje u 21 vijeku - zato nemamo vakcina, kupujemo igračke ventilatore i na samom smo dnu u svemu osim korupciji i laži.