Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slučajni prolaznik Lagumdžija nakon što mu je Bakir Izetbegović i SDA uhljebili suprugu ima funkciju megafona i privjeska SDA.
U Njemačkoj , Finskoj, Danskoj.....sve bi pomrlo od gladi kada ne bi imali vlast dva mjeseca, a mi cijelu godinu bez i opet malo do mora, malo u shoping, treba pomijenit auto, stolariju.....a voli se dobro i pojest.
Molba KLIXu:Automatic 424, Diplomatic, Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Nikada u NATO! Uvjet za NATO je dobra vojska a nama ni netreba nikakva vojska. Načelo vojne neutralnosti je moralo biti uvršteno u Ustav BiH i tako bi svaka priča o ikakvom vojnom paktu bila prevaziđena. Kao državljan BiH nitko nebi trebao ići ni na kakve intevencije u inozemstvo barem idućih sto godina poslije rata u BiH!
@mpotocnj Vojska BiH treba biti ukinuta, samo postojanje teritorijalnih obrambenih formacija koje mogu imati helikoptere i lakše oklopno oružje, raspoređeni po kantonima u Federaciji odnosno regijama u RS-u, maksimalne uštede na vojne trošarine. U ovakvim uvjetima gomilati oružje može biti samo povod za novi rat.
Jesil dzubro potrosio sve sad ti kasa opraznita treba osvjezenje
Lagumdžija krenuo ispravnim putem.
Ako želite da zaposlite ženu u državnu instituciju, postanit e Bakirov megafon. Za sve upute i informacije obratite se namjerno ili slučajno gosponefendi Zlatku Lagumdžiji.
Kaže Zlaja bez obzira na političke razlike Komšića i Džaferovića... ahahahaha...što me nasmija
Zasto mu se daje ovoliki medijski prostor? Lik kojeg treba potpuno ignorisati!
U Evropu NE MOŽE kao tamo neki KONSTITUTIVNI narodi. Svi moraju biti RAVNOPRAVNI . Dakle, kako god , izborni zakon se mora donijetu u evropskom duhu gdje ne postije te gluposti. Živi bili pa vidjeli.
Ako se Srbi, a Srbi je sirok pojam, nego preciznije Vucic Dacic i Mile se izjasnjavaju i nesto vade da ne pretenduju NATO radi nekakvog bombardovanja, a i oni znaju i sigurni su da bombardovanje nije bilo bez razloga, nego iza tog izgovora kriju svoje prave razloge jer ako Bosna pristupi u NATO onda im propade velikosrpski plan, radi kojeg su i izvrsili atentat 1914 u Sarajevu
Ko su ti ko i je taj da nesto ima protiv stabilizacije uzavrelih medunacionalnih kao i konceptualno politicki prilika koje se konstantno programiraju iz Beograda i Zagreba zarad teritorijalnih pretenzija od kojih ne odustaju jer ih nejma ko zaustavit Kome nije po volji NATO to u usporedbi sa stabilizacijom prilika a ujedno i kao faktor odvracanja ovih koji imaju teritorijalne aspiracije a to bi neizbjezno i sigurno dovela do rata. Pa izvolite.
Čuj pomnoženi s nulom.... Kakva slinava retorika... Ni riječi o tome da bi to bio državni udar.
A sve bakir glup a sa jednim potezom dobio dva privjeska lagumdziju i komsica
Prvo, svim SDA-ovim botovima poruka da nitko i nikada u BiH neće, niti može uništiti socijaldemokratjju! Drugo, Zlatko Lagumdžija je najpismeniji (najpametniji) političar u BiH budući da i kada nije u politici živi od svog obrazovanja i intelekta, bez "glasova" vas debila koji ga pljujete! Treće, uživajte u politici Bakira i Sebije, niste bolje ni zaslužili!
@Selim-Alejkum "Živi od svog obrazovanja i intelekta"... Aha a suprugu je isto "intelektom" zaposlio, moš si misliti... Bio uvijek podguzna muha, a to je i ostao...
sva jad i beda
Smijesni ste sa Lagumdzijom...sta ima komentarisati o necemu kada nema nikakav uticaj.
@Vitez zasto I ti komentarises onda?