Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš smo usaglasili, a Željko Cvijanović traži dokument 🙂
ona je papaka, cobanica a Zlatko veliki gospodin pun znanja.
Selam Dini Konakoviću, čestitam šefe diplomacije na jučerašnjem uriniranju Plenkija i Ursule po državi Bosni i Hercegovini.....
Pravdao se '92.agresorskom đeneralu Kukanjcu,da je on samo slučajni prolaznik
Lagumdzija priprema srbski svet,pardon otvoreni balkan a ova ga kao napadne da mi mislimo jes ga pritisla a on za bih radi ,nidje veze
Spodobo jedna, da nije tebe i rumenke, Bosnjaci bi imali vise ruku u entitetu RS i nesto bi se pitali. Ovako smo svedeni na statisticku gresku. Sram vas bilo!
Zbog ove dzukele Sarajevska Drina se pravi u Poljskoj, veliko zlo i veliki kriminal nanio drzavi nikad nizasta nije odg. vazda slucajni prolaznik hljeb mu se zgadio
Vrijeme je da zube pokazemo, ako ne sad necemo vise nikada. Za jedinstvenu i cjelovitu BiH.
Željkica se k’o fol joguni da bi joj kepec progledao kroz prste. Inače je sve usaglašeno, kao uostalom i sankcije ruskom agresoru.
Ovo moze biti dokaz da ipak idemo ka EU,a stranci vise ne zarezuju RS pogotovo radi njihovog lidera Dodika kojega vise ni rodjena djeca i zena u kuci ne zarezuje za ozbiljno i njegove izjave.Dodik stvara izgleda vrhunski kontraefekt.
Ovaj je bio trojka prije trojke. Dali mu povjerenje, a on zarad vlasti i vlastitog ega unazadio bošnjake 10 godina. Trebalo je još 10 godina SDA da bi došle nove Lagumdžije i trgovale državom zarad fotelja. Ovi današnji bi nas čak mogli i dokrajčiti.
Dok je vriske i skike iz RS-a stvari idu u pravom smjeru. Vec viđeno nebrojeno puta.
Je*o si nas Zlatko dok si bio vlast šta sad opet hoćeš. Samo da ti je para guzovače.
Trojka nam evo godinu dana priča priču o inegracijama sa EU, a ovamo plate, penzije, standard, ulaganje u zdravstvo, obrazovanje, infrastrukturu....NIŠTA. Kao da će sve to donijeti pregovori sa EU. Pa neće drugovi i dajte nešto radite jer su izbori i ove godine. Ako ste najbolja vlada do sada, dajte da to vidim u korpi kada izlazim iz dućana.
Uvakat hapsio nevinu Alžirsku grupu i deportovao u Guantanamo...komunjare su zlo!
Lagumdžiju pod hitno smjeniti, a poslati Kadriju!!! To je sve do Bećirevića!
Slučajni ne misli dobro Bošnjama,veleizdajnik,kao i ogavni Trojkaši.
I kako sada da imamo jednog predsednika onda bi uvjek bilo ovako...
Sarajlije bi prodali ostatak Bosne evropi u roblje za predsjednika i stolice u eu parlamentima jos gore bi bilo