Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi bolan pokrij se, okupaj se, pocesljaj se. operi se dole. operi se dole.
Jel to Frki Veličanstveni? Koji komad budale je taj momak, haha
tuzno je kad covjek vise nema kreativne i stvaralacke energije, pa se baci u politiku i vjeru.
Jeli moguce da ovaj Kusturica jos nije shvatio da otkako je izdo Sarajevo i Bosnjake da ga vise nema ni na mapi ljudino kad si bio uz Sarajevo bio si veliki umjetnik sada si tu neka licnost koja eto nekad dobaci neku glupost propo si ljudino dotako si dno iz kojeg nikad neces izac.
Idi snimaj Dom za vješanje 2
Jbg nije se nadi kad je posto N(J)em(b)anja 2005,da će Crna Gora se od Srbije..pa pa..03.06.2006 taćne a 1920 Srbi uzeli bili..
Bila je već u drugom svetskom planirana znamo mi to idiote...ali referendum legalan niste podnjeli pa genocid i rs stvaranje koja trebala sa srbijom da spoji se.
U RS dobit, a u Sarajevu trosak, a penzije duplo manje u RS i place za cetvrtinu.
evo na bosanskom: Emire, nampanel ti cuna sabahom kad se probudis? idi ba okupaj se,obrij,pocesljaj uzmi abdest i zapjevaj: ..Bosno moja...aaa u Tebi je,u Tebi je zivjeti milina.....
ne kupaj se i ne češljaj, ostani havla do kraja !!!
Niko od ex yu novinara nije dovoljno inteligentan da istrazi koliko je Emir uzeo love od Milosevica na ovamo za lafo svoje srbovanje. Ostoje podatci da je od Dodika u par navrata dobio 35 mil dolara + neka kamenja iz hercegovine za andricgrad. Glup narod pa to ti je. Uzima ih lopatom frajer
STA MISLIS DA TI NA SAN IZADJE CIGO SA BJELAVA(KUSTO) ANEMAS MAGNUMA ILI BAR NOZA.
Jao, Ciga!
Kada je zapad odlučio rušiti socijalizam, snimao si filmove ismijavajući to uređenje i bio nagrađivan. Kada si svatio da Srbi debelo nagrađuju one koji se " vrate" svojoj vjeri prvi si to uradio i neka si, tvoja privatna stvar. Samo svatila je to i Maja Berović pa Cecu naziva majkom i postala zvezda u regionu. Vi ste istinski 'umetnici".
Sta vam je vazna ova ohrdina i vepar. Umjesto da ga ismijete kako izgleda i da mu skupite dobrovoljnu pomoc gradjana genocidne tvorevine da se uredi, osisa, okupa... vi prenosite sta je smrdljivi vepar izjavio. Ljubomorni i propali reziser koji je crko sto nije nikad dobio oskara a Danis Tanovic jest. Ljubomora ga razara. Pitanje samo kad ce rak dobiti
SRBSKA POSLA I JADA OD BANJALUKE GRADA.
Neka je vraticemo je na fabricke postavke!:))))
Ja kakav si, nebi te ni Kačaverda prasno.