Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH čak ni u PM-oj ne bi imala smisla. Jedino rješenje: 4 miliona Nijemaca dovesti da naprave nešto od države a trenutne stanovnike poslati u Njemačku Anđelki na vaspitanje. I zabraniti im povratak, jerbo opet bi usrali stvar.
ja bih volio da se mi damo njemackoj da budemo kao njihova druga savezna drzavea
Nema od eu nista za par godina bice samo Poljine i favele..
Dodik, Čović, Izetbegović godinama imaju perfektno uspostavljen sistem koordinacije da naizmjenično pronalaze probleme kako se nebi ušlo u EU. Kome to nije jasno, BLAGO NJEMU!
Ljuuudi, slušajte Kurtza, on najbolje zna. Mlad je i poletan.
Sta je taj famozni mehanizam koordinacije, zna li iko? Sta i koga i kako on treba da koordinira? Sve se bojim da je to jos jedna podvala u cilju daljnje razgradnje ove nesretne drzave...
Ako su Bakir Čovic i Ivanic primili kurca trebao ga je onda i Dodik primiti kako bi olaksli put ka EU, jer ipak Kurc je visoki evropski duznosnik.
qrce,pojedi pet u pola,popij kefir,kahvu,pojedi tufahiju i gas iz ove prokletije pa ovi su ti franca roknuli onomad,ni tad ni sada nisu htjeli naprijed te su se opirali blato i opanci ,to je nas domen
Naši uhljebi ne znaju ni procedure. A tek da odrade neki ozbiljan posao...nema pojma.
Bravo junge dubis einzige der uns versteht!!!!!!!!!
Da zivi u bejha ovaj cojk bi bio tata igre ..
Kurc&Klixtorix..
ništa nema smisla,od temelja pa na dalje,dati agresoru komad teritorije pa još i da imaju moć u državnim strukturama pa gdje to ima,zašto Amerikanci nisu dali južnjacima komad amerike da mogu tamo raditi šta hoće?
Tako je brale reci im u facu da su nesposobni balkanerosi koji ne cijene vrijeme pa im 20 godina ne predstavlja ništa!
Jos jedan Austro-Ugarski protektor se nasao da nam popuje.Vec imamo jednog nesposobnog,malo li je!Kurtz je dobar,onako sladak>mogao bi mi p.opusiti tuki.Doduse malo klempav,ali moze proci
I Klix ga primi
Ihhhhh, gospodine Kurče, kod nas je koordinirano još otkad si ti u pelenama bio. Koordinirano se klepa državna lova samo tako... Ako si na to mislio?
kakva pitanja postave nasi novinari to je cudo. koliko bi bilo smijesno da bakira u turskoj pitaju sta misli o hapsenjima u toj drzavi nekog politicara ? intervju sa jednim evropskim politicarom spade na politicka prepucavanja oko hapsenja fahre