Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo toga, ako ne i sve, bi bilo jasno kada bi se konacno završila istraga ubistva Blaža Kraljevića
svaki dan vozim kroz BiH i interesantno je da gdje god su pravoslavci i katolici vecina na zidovima stoje fasisticki simboli, razlikuju se samo po boji
Hajd ne seri, za tebe i tvoju naciju je svako nacionalno obiljezje kod srba ili hrvata, fasisticko. Prolazis kroz Bih i to si vidjeo, a kako nisi primjetio da je svaki propust u federaciji obiljezen kao spomenik poginulim sehidima za odbranu Bih. Jesu li samo sehidi branili Bih. Kada nekome isperu mozak, on ne moze ni vidjeti sve.
Još ih nije dovoljno naučilo turski i arapski
Kada su fasisti uspostavili kozojebnu hb u Bosnjackom Hlivnu,stao je rat sa cetnicima .Prije toga jedinice TO su odbranile Hlivno,ne HVO kosto se oni fale glavnina napada je krenula iz sela DOLAC,opstina Glamoc.alsu knindje tad najebale,sesirdjije potorili plato planine Cincar i od tada nije bilo nikakvi napada,vec se stvarala fasisticka izdrkotina hb.Od tada pa do danas nema nikakvi svadja vec napadi naBosnjake i BiH
Onda kada ste krenuli u rusenje drzave, u normalnoj drzavi bi bili satrani ( USA, Rusija) itd... Samo u Jugoslaviji su separatisti proglaseni "pravednima" jer je to bio intetes i organizacija zapada... Niko ne bi krenuo od Hrvata i muslimana u rat i takvo putosestvije da im nije bilo obecana vojna i politicka podrska zapada.. Ko god kaze drugacije, laze... Pa kada su ovi narodi bili slobodarski? Nikada.. Uvijek radili kako drugi kazu osim Srba... Zato Srbi i jesu na udaru modernih fasista...
I proglaseni losim momcima..
"ko god kaze drugacije, laze" . Nemoj se potpisat. Znam dobro ko si!
Mislim da je svima jasno da je HZHB propala ideja
Ko normalan se moze ponositi dogadjaju zvanom "udruzeni zlocinacki poduhvat!?!?!? Ko normala se moze protiviti danu ravnopravnost svih (zavnobih)?!?
Hrvati BIH su popusli HZHB zbog Kninske krajine to smo morali ustupiti...
treci entitet jer realnost i potreba. zasto bi hrvatima sarajevo bio glavni grad? kakve veze oni imaju sa sarajevom? hrvati su ugrozeni u bih od strane muslimana i njihove podle politike. muslimani ih samo prebrojavaju u nadi da ce ovi nestati ali neka ne zaborave da je oko bih par miliona hrvata. bih mora biti konfederativna drzava.
zasto bi Francuzima u Svicarskoj Bern bio glavni grad? zato što se ne zamaraju s glupostima i nisu optereceni nacionalizmom
@Indigont zato sto svicarac nece ubiti francuza zato sto je ovaj francuz a ovde ce se to dogoditi. eto zasto.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ti si izdajico najvecu cijenu ispostavio sam sebi. Hrvat a amidža, unuci ce ti pljuvati na sliku.
Sačekajmo pravosnažnu presudu Prliću i ostalima, da i službeno ova ratna tvorevina bude proglašena rezultatom Zajedničkog zločinačkog poduhvata. Onda neka slave tekovine zločina protiv (čovječanstva) čovječnosti.
@ADLER Smiješni su u svom prkosu načelima opet svoje uzorite EU.
macku o rep
kakav gad, dupeuvlakač i licemjer, nevjerovatno. je l' on misli da su svi kolektivno retardirani? prvo, zbog izjave o kolektivnoj katarzi, samim tim i kolektivnoj krivici cijelog naroda ga treba pljunuti po sred čela. drugo, sve i jedna istočnoevropska zemlja bilježi izrazito velike stope iseljavanja prema zapadnoj evropi.
Dopustite da iznesemo mišljenje o koncertu pohlepnog Dine...
jes' vidio titule koju je dobio? kantautor 😂
mozemo li ovdje komentarisati merlina? cuo sam da ce ukupno izdvajanje za manifestaciju iznositi 500.000,00 KM? PA U P.M.!!!
Hrvati neka rade na svojoj državnost, Srbi na svojoj, a Muslimani na svojoj, niko nikome da ne smeta.
@AnteKante 49% je srpsko, ostalo se dogovorite.
Sto ne mogu ovog Kukica. Samo palamudjenje. I to dodje ovdje u Sarajevo gdje je demokracija. Jarane formiraj politicku stranku i izadji na izbore. Otmi HDZ barem neko odbornicko mjesto u zapadnoj Hercegovini ili neko poslanicko. Nista niko nema od tvoje price. Slicno vrijedi za mnoge tzv. intelektualce. Ovaj tip ne smije da se krece slobodno po zapadnom Mostaru. Razbiju mu glavu. Reci barem da je u zapadnoj Hercegovini i zapadnom Mostaru fasizam sa katolickom crkvom na celu.
Kada izetbegovic kaze da je na 23% islamofasizam sa prenetezijama na citavu BiH onda moze i ovo lapradalo kukic to govoriti u Mostaru.
@mirage77 Kako Kukic moze oteti HDZ-u mjesto u Hercegovini, kad HDZ-ovci dodju na fakultet, u kabinet covjeku i prebiju ga. I niko ne odgovara! Kukic se bio kandidovao za hrvatskog clana Predsjednistva i prebili ga na radnom mjestu, na Filozofskom fakultetu u Mostaru ciji je dekan bivsi gladnogovornik HDZ-a s kraja devedesetih Zoran Tomic. Prestrasno! I niko nije odgovarao za to!