Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha, ubjedljivo najbolja ideja do sad:)
treba ga smjestit zajedno s dodikom u istu celiju pa nek jedan drugog nabijaju na karrine svakako su budale iste velicine :))))))))))))))))
SNAJPER PA IH SAMO ROKAT MAMU VAM J::: SELJACKU
Vidi ga sto je fin mashala. I poslije Tasima Tasim. Neka je nama u federaciju dosla demokracija i sloboda u izdanju SDA, Ceric i IZ-a, SBIH, SDP etc
još jedan u nizu od kočijaša i barbarina iz susjedne nam države koja se toliko hvali svojom stoljetnom kulturom i civilizacijom!!!
GOLI OTOK TITO USTAJ IZ GROBA!!!
zasto mu se produzava pritvor kad on po slovu zakona treba biti poslat na izvrsenje kazne. da li je to opet sprdacina sa zakonom.
a gdje je drug saja?
meni je trebalo dugo vremena da se oporavim od snimka na kojoj ovaj mafijas udara neduznu zenu a policija stoji i gleda ... jadna nasa mala drzava kad ovakvima ne mozemo stati na kraj
Ne razumijete vi bosansko selo, komunjare jedne. Da ga razumijete, znali biste da se kod nas smiju žene mlatiti, djevojčice silovati, a maloljetnice odvoditi u bijelo roblje i prodavati. Šta vi imate protiv toga? Vama smeta naš Šerijat i želite nam nametnuti vašu komunističku tiraniju, pa da nijedan muškarac ne smije ženu namlatit kad se ova uhvati da ga nervira?
njega treba po kratkom postupku. Metak u celo...i kraj price ! eh jugo, jugo...
TASIME OSTAVI J..O TI MATER SVOOJUUUU !!!
Tasim je moj idol :)
On je samo vojnik ovdasnjih Bakir-SDA struktura, ima ovakvih po Sarajevu, Tuzli, Zenici koliko hoces.
Cuj priznao? Dobro je, sad mi je lakse, a nisam bas na osnovu onog snimka bio siguran da je bio nasilan...