Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nesposobni su i da nadju novog ministra :) "Ekspertska" vlada... jadni gradjani KS s njima...
Sta uradi od Kantona ova "expertna vlada" na celu sa Zeljkovicem,sve ono sto su radili drzavi 20 godina,SDA sada radi kantonu.
Bitno je da si podoban i da slusas svoje vodje Bakira i Tihog, a to sto si skolu zavrsio u kafani nema veze
Kakvog čovjeka otjeraše, a taman povjerovah da on može napraviti prvi korak naprijed..
Damir Marijanovic je bio moj profesor na fakultetu.Covjek ne samo da je profesionalan u svojoj struci nego je i jako drustvena i dobra osoba.
nek je otiso ovaj retard da bog da mu na vlastitoj kuci stajala djecija smrtovnica
Zeljkovic?? Boze sacuvaj, fakat ovo je smijurija
a u cemu je razlika da li u ovoj drzavi postoji vlada ili ne postoji, da li postoji ministar ili ne postoji.. isto nam je, kad nista ne rade!
uzet cu stvari u svoje ruke... evo javljam se dobrovoljno na mjesto ministra.. svakako trazim novi posao.. kad ima upraznjeno radno mjesto zašto da ne...
naravno kad birate podobnog a od njih niko nema kulture...
A jes tip odbojan do neba.
Ako Zeljkovic bude predlagao, tesko se nama !!
Jadno li nam obrazovanje ako ga Zeljković predloži
jao, jao... ova vlada je za pozelit'. hoćel' Hanka opet odlucivati???
Ja bih volio da na mjesto ministra dođe "gospodin" Zijad Turković, inače proslavljeni "akademik", doktor kriminalnih znanosti i čovjek koji govori nekoliko "jezika" :P :P .
Ja bih volio da na mjesto ministra dođe "gospodin" Zijad Turković, inače proslavljeni "akademik", doktor kriminalnih znanosti i čovjek koji govori nekoliko "jezika".
Bože sačuvaj, da se bar samoinicijativno ne etiketiraše kao experti, onda bi i očekivanja bila manja, a i sve ove nebuloze bi građani lakše podnijeli! Najave su bile bombastične i previše populističke, a "reforme" koje su proveli sve redom "anti-građanske, anti-socijalne i previše kriminalne"!
Ostadosmo bez ministra! Koja steta! U nekim ministarstvima nisu ni potrebni, svakako nista ne rade!