Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Visoki predstavnik samo za Federaciju , ne treba ni nama !
Ovi samoproglašeni probosanski uhljebi ( kakve Bosne , valjda unitarne , prebrojali smo se reče Bakir ) , nisu ništa manje pogubni za opstanak države od Dodika , Ćovića i sličnih samo što hinjski rade ko fol u ime demokratije . Za početak , što istežu vratove prema Banja Luci i Mostaru , istog i goreg smeća imaju u Sarajevu na tone , što to ne spominju . Onda bi im bar malo vjerovao . Naravno da neće i ne smiju , zato su providni i smiješni .
Sad sam guglao ovog David Pettigrew , univerzitet sa koga je jednako rangiran na svjetskoj listi top 2000 univerziteta kao i naši privati univerziteti, tj. nema ga ovo je neki lažni stručnjak
produhovitelj,dobro si fulio. Historija ti je slaba strana.Bosna je Bošnjaka, muslimana,pravoslavaca,katolika,i ostalih.Vaš je problem što prihvatiste srpstvo i hrvatstvo odričući se bošnjaštva. Jesu vas naguzili komšije I susjedi.Hebi ga do vas je.Glup,gluplji, najgluplji. Biraj sebi šta ti odgovara.
Kakvo glupane bošnjaštvo? Ti misliš da etno gripacije postojale u srednjem vijeku u feudalnim prćijama kakve bile sve države tog doba. A tek koliko bošnjaštvo bilo prisutno u doba osmanlija u kojima na pijadestalu svega bila porta i islam a ne neki nacioni. Nacioni počinju da se stvaraju i niču početkom 18.vijeka kad dolazi do osvješćivanja pojedinih grupacija a posebno onih koji bili pod osvajačkom čizmom.
To ce biti 30-ti jubilarni protesti i time postati popularniji od parade ponosa.
Na proteste, svakako. Inače nam prijeti palestinski scenarij. Treba dati doznanja dušmanima da neće moći, a i međunarodnoj zajednici da su i bosanci još živi i da su tu na svojoj zemlji.
Zaboli me neka stvar za proteste
Zbog takvih ce nam uzet ono malo zemlje sto imamo, bas fuj
Hajmo bosnjo,.reci da je to sda skup i ne dodji na skup, nemoj se ofirat, ofirno je da te neko vidi da protestujes, sjedi kuci dok ti demoliraju drzavu
Pa zar nije Smit naredio tužilaštvu i sigurnosnim sluzbama BiH da se hapse organizatori parade, koja velica i slavi početak genocida u BiH
Samo prazne price iz godine u godinu...treba jednom za vazda zavrsit pricu...