Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusa me zaboli kad vidim kako ova predivna priroda gori :( Kakva smo mi klinceva nacija, imamo jedan helikopter jedva sposoban za gasenje pozara. Umjesto da se uloze sredstva i kupi nekoliko air traktora kod nas je glavna tema hoce li bake nadjebat dodu ili obratno. Svaka nam cast.
gori suma i kuce a mnogi se sprdaju po klixu.. sta vam je?? il ste ludi ili blentavi..
Nismo u stanju da nabavimo sebi kanader, koji bi se mogao puniti u letu, bilo na jablanickom, ili nekom drugom jezeru, bar nam toga ne manjka..
Koliko samo jucer komentara na ovom portalu da izgori hrvatska. Hrvatska ima cime gasiti a mi vidim kod ljubinja prskalicama.
@matanGase djecijim pistoljima na vodu..
Uključite vojsku
@KulinBanana Prevrućo je za njihovu kilažu!
zasluzujemo da sve izgori ... zao mi je samo borovine, a ljudi nimalo, jer stoka koja glasa za indolentnu stoku na vlasti i ne zasluzuje bolje.
Kad Fadil uvede akcize svi će problemi bit riješeni, znači nikad ...
ekipa od 8 vatrogasaca... Nema ovdje drzave!!! put pod noge pa kud koji mili moji...
Haha,idu usporedbe split-cvrsnica,blago vama,dok je gorio split nijedan hrvat nije davao usporedbe sa bosanskim pozarima,jeste toiko zadojeni u mrznji,tisuce Hrvata su gasile lijepu njihovo pa krenite i vi gadit BiH
sad ce doci Bakir, Covic i Novalic da pomognu u gasenju. ahh da, nemaju tu sta đaba pojest.
a gdje je Čvrsnica?
@SheRains E stvarno sam konto da si malo pametnija, ozbiljno
@psn ne kontam kakve veze pitanje ima sa "pametnija"?!
PRIKAŽI ODGOVORE (68)
Oj zalosti mati draga, nit mozes gasit pozar od mina, nit imas cime. Samo sjest i plakat. Mozda se od suza ugasi.
Cuj 8 vatrogasaca!? Mora da gori nesto?!
Grdne rane
Tragedija! :(