Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH, drzava Srba, Hrvata i ostalih.
Psi laju a karavane prolaze...SDA botovi pripisuju sve Bakirove neuspjehe u proteklih 25godina Osmorci. Cudan rezon imaju. Ili ono kad se kao Bakir buni protiv 9 januara hahaha a sve im sam dozvoljavao i aminovao. Dok je SDA i Bakira na celu , BiH ce biti zadnja rupa na svirali za EU i Ameriku. Do tada nam oporavka nema, nazalost. Samo mozemo gledati kako dalje tonemo, a Bakir ce ponekad primiti Iranskog diplomatu na razgovor. To mu je cilj da nas sto negativnije prikaze u svijetu . Uspio je !
Ne budi nezahvalan(ako nisi bot iz Srbije,puni su ih portali ovdje),čitaj malo istoriju Iran je jedina država na svijetu koja je Bosni slala oružije kada je trebalo .Kada su vidjeli da ne ide na dobro ameri nam doveli vehabije i ponekog svog agenta prerušenog u vehabiju da otjera Irance naši "zapadni prijatelji" "Vehabija" koji je se slikao sa odsječenim glavama na Vozučoj francuz" agent naših "prijatelja sa zapada"..
Uvažena Krišto , imate dva kandidata presudjena kriminalca ... Kako će proći presudjeni provjere?
vec mi je zlo od ove vlasti, a jos nisu ni formirani
Nece Dodik 100% vlast, nema koga ucjenjivati, nema sa kim trgovati
Hurtić ministar a Šulić zamjenik. I šta ako se desi bolest, ostavka, ne daj Bože smrt itd. Šule mijenja i opet snsd i hdz mogu mimo volje Bošnjaka u VM progurati nešto na trajnu štetu Bosne i Hercegovine. Osmorka ne misli o ničemu a kamoli o ovome.
Hurtić Dodikova pudlica.Otpad i smeće Bošnjaka..Idu nam mnogi na živce kao i Osmorka.. Dodika,Čovića i Osmorku rastjerati i tek onda bi možda malo prodisali.
Hurtić Dodikova pudlica.Otpad i smeće Bošnjaka..Idu nam mnogi na živce kao i Osmorka.. Naj Čović i Osmorku rastjerati i tek onda bi možda malo prodisali.
E sva imena ta što si dobila zajedno s tobom nabijemo na 🍆 eh et
izjednačen rezultat, znači nismo još napredovali 🤣
Birali smo i odabrali! Nazalost mora se cekati ponovo 4 godine da bi nesto promijenili, jer u BiH po zakonu nema vanrednih izbora. Samo se nadam da u FBiH nece ostati ova bagra koja je na vlasti 8 godina.
Jadani su ovi nasi mafijasi iz sda, hdz_a i snsd_a kada za sve ove godine nisu uspjeli da predstave miti jedno novo lice mladje od ovih skotova, koji samo mijenjaju pozicije.
Pa koji su reci kristo da znamo koce nas hasat sledece cetiri godine.
ZlocinciVRSiHVO prije 15 minuta ODGOVOR Nazalost, rezon SDA junosa je da ako si protiv SDA koja nas 25 godina izdaje i predaje na nemilost, odmah to znaci da si za Konakovica!!! Vidi ovako, Konakovic je samo manje zlo od Bakira, ali nije ni blizu pravog drzavnikai politicara koji ce nas spasiti!!! Kapiras???
HDZu 8. SNSDu. 4. Osmanerima Trojanerima 3. SH Osovina vlda potpuno apsolutnom vrcinom BiH i mogu izglsati bilo koji zakon na stetu Najbrojnijeg Bosnjacjog naroda,
Na žalost sve će to Asim srediti......
Ima 2026. ako nas bude aBd
Kristo ko ti dade vlast da ti odlucujes. Na sta je spala BiH.
a do juce si prodavala autobusne karte u Livnu.