Psi laju a karavane prolaze...SDA botovi pripisuju sve Bakirove neuspjehe u proteklih 25godina Osmorci. Cudan rezon imaju. Ili ono kad se kao Bakir buni protiv 9 januara hahaha a sve im sam dozvoljavao i aminovao. Dok je SDA i Bakira na celu , BiH ce biti zadnja rupa na svirali za EU i Ameriku. Do tada nam oporavka nema, nazalost. Samo mozemo gledati kako dalje tonemo, a Bakir ce ponekad primiti Iranskog diplomatu na razgovor. To mu je cilj da nas sto negativnije prikaze u svijetu . Uspio je !
Konakovic, osim sto se blamira kao, pazite sad - MINISTAR VANJSKIH POSLOVA, hahahaha, jos iz budzeta placa i botove da ga brane.
Ne budi nezahvalan(ako nisi bot iz Srbije,puni su ih portali ovdje),čitaj malo istoriju Iran je jedina država na svijetu koja je Bosni slala oružije kada je trebalo .Kada su vidjeli da ne ide na dobro ameri nam doveli vehabije i ponekog svog agenta prerušenog u vehabiju da otjera Irance naši "zapadni prijatelji" "Vehabija" koji je se slikao sa odsječenim glavama na Vozučoj francuz" agent naših "prijatelja sa zapada"..
Prikaži sve komentare (78)