Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove građevinske projekte nitko ne shvaća ozbiljno.
mujezinovic ima dobre cvike
kako god ti zvao jezik kojim pricas, iz svega jedne i po recenice koje si napisao vidi se da ti HITNO treba intenzivni kurs iz pravopisa i opste pismenosti. Najveca je tragedija kad panjevi poput tebe pocnu raspravljati pitanja iz jezika i lingvistike. Zabavi se oko traktora, treba ce ti...
@onaj koji zn... Tzv Bosanski ne postoji ! Svi ti Visoki Predstavnici su govorili SRPSKI !
ma kad koriste STRANSKE rijeci, neuki narod BLEHNE u njih ko GOVEDO u SARENA VRATA, kontaju ovi su toplu vodu izmislili, sta da im radis, moze im se.
Kod nas politicari misle da ce izgledati pametnije ako koriste strane umjesto bosanskih rijeci. Sto je najzalosnije je sto manje stranih jezika znaju to vise pokusavaju da ubacuju strane rijeci. Neka vrsta kompenzacije. Spiric je vec 3 godine predsjednik vlade a ne zna beknuti engleskog. Ako je svaki viskoki predstavnik mogao nauciti bosanski zbog cega spiric ne moze da nauci engleski? I ovo ne vazi samo za spirica nego za sve politicare.
Što se žališ zašto Branković nije objasnio šta znači \"revolving\", kad čovjek pojmao nije imao šta je to. Vjerovatno je čuo za tu riječ u nekoj \"fizibiliti\" studiji.
fizibiliti studija?! pa jel tako tesko napisati studija izvodivosti pa da i obicni narod skonto o cemu je rijec? podjsjeca me na brankovica koji je jednom u pola minute govora o autoputevima uspio pet puta upotrijebiti rijec \'rivolving\', a nije objasnjavao sta znaci rijec revolving.