Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba čekati 4 mjeseca pred istek roka, zna SDA kako se to radi.
MIsle islamizovani Srbi da ce Srbija ovo priznati. I da ce se pocesati da je tuzi dio njene teritorije. Medjutim , ovo ce Vucic svakako iskoristiti u svojoj politici da ubjedjuje narod da prizna Kosovo.
Srbi su genocidni divljaci !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nek su pokrenuli tuzbu. Da su bogom ove nase takozvane patriote isto uradile.
Nekoliko stotina Albanaca stradalo i onda kao genocid 😒
Pa nemaju albanci sdp,nasu sttanku i ostale prosrpske partije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo, Kosovo nije clanica UN i nije clanica medjunarodnih organizacija tako da ne moze da tuzi nikoga. Drugo, samo su Srbi protjerani sa Kosova, jos uvijek se traga za nestalima a svi Albanci su u svojim kucama. Zbog zloupotreba rijec genocid je izgubila svaki smisao
Jel se ovde neko pita kakav genocid, kada, gde, koliko ili sve zna kroz navijanje. Svi sve znaju a kao niko ne zna za etnicko ciscenje Srba i paljenje preko 100 crkava u jednom danu, neverovatno.
Nema sta Albanci su penicilin za Srb*ju i njihovu ideologiju - nisu naivni kao nas narod, znaju sta cetn*cka politka znaci za citavu regiju..gdje ste vucicevi botovi, udarajte po minus
Ako i treba, Srbi skoro pa istrebili siptre sa Kosmeta, hahaha ludilo mozga.,Hitler je mala maca za prosecnog siptara, juce naucili da pisu i govore pa culi za genocid:D
U nas je Zivkovic upropastio tuzbu protiv Srbije. Njemu na dusu! Svaki put kada razmisli o tome neka se sjeti bebe (2 dana je samo zivjela sa nama) Fatime Muhic koja je ubijena u Srebrenici. Sram te bilo!
Ratko Mladic je naredio napad cim je dobio informaciju o 2 bebe srpske nacionalnosti ispecene na raznju...
Ako vi (tzv. kosovo) mislite da je BiH "propala drzava" uporedjenju sa vama, onda neka bude pravedan ishod tuzbe protiv Srbije. Sreca je pa imate Ameriku tu pa vas ona "brani" jer ima brdo interesa na Kosovu (bogatstvo). Nadam se da cete i vi biti "propala drzava" da bi vam se mogao malo smijati. Ali ipak najbolji ishod je da se vratite u sastav Srbije pa da vas vidim
Kosovo je dobilo i previse ovo im nece proci.
stoo, da ih to neces ti zastrasiti svojim komentarom
Ne znam zašto se ljute Srbi. Treba prihvatiti odgovornost za ono što su uradili pa tek onda da imamo dobre i prijateljske odnose.
Zamisli cirkusa a gdje je BiH ...... imal tendera na vidiku? nemoj da promakne koji
Neka zivi Kosovo, samostalna drzava kosovara i svih gradjana.
I dobice, nemaju oni Bakira koji ce ih izdati
A kod nas veliki Booosnjaacii patriote iz SDA dogovorile se sa Srbijom da propadne naša tužba. Bakire je.em li ti sve da ti je.em Babo ti je u Dejtonu potpiso da srbi imaju svoj entitet i to još kumovo da se zove republika srpska, a ti sada mafijašu uništi sve što valja u državi.
Pa normalno, ljudi će se sabrati a onda naguziti Srbiju i uzeti pare. Nemaju oni izdajnika Živkovića koji će u dogovoru sa Dodikom i Vučićem tu tužbu profućkati. Bošnjo se prvo treba obračunati sa izdajnicima pa tek onda sa neprijateljima. A izdajnici i to oni najveći sjede u SDA.
Nikada oni od Srbije pare za tako nesto nece uzeti pa cak ista pocini ocigledan genocid.
Nek angazuju Vasviju nek uzme jos para. Ona nam je najuspjesnija hahahaha
Samo Bakira pitati za savjet. On zna kako zastititi svoju domovinu. Srbiju naravno.