Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo,dok su na vlasti političari negiraju sve,kad dobiju šup kartu onda željni pažnje tek progledaju
Da vidis tek kod nas u BiH 🙈
Ebote, ako ovo nisu duhovi. Pa ta žena uopšte nema nikakav više utjecaj na bilo šta. Pa skoro svi u BiH znaju da ona nije više na čelu HDZa.
Bilo je mnogih koji su Kosor pljuvali a sada?
produfovljeniste vi odavno
Duhovi nacionalizma u Hrvatskoj su uvijek na visokoj razini.. I G.Kosor je nekad bila žestoka U -naci , sad se nesto raskokodakala..
dok nisu ušli u eu ko pamuk su bili mehki
Postoji period kada u Hrvatskoj nije postojao taj duh?
Izgleda da ova gospođa iz hdz nije gledala prošlu nedjelju u 2 kada je josip mlakic kod stankovića rekao pravu istinu o političarima iz muslimanskog naroda u bih
Koliko su trnovit put mlade skojevke morale prijeći, koliko drugova opsluživati, koliko samo salgija srediti da bi se napokon probile u komitet ?
Edo Maajka - Jadranka
Šta je Jaco bona? Hoće ti se još malo vlasti? Iđi bona u penziju i ne vraćaj se! Hrvatska te ne treba. Ni tebe niti takve kao ti.
Tražite bilo koga samo da pljune na Hrvtasku. Jaca zvana "kud ivo tu i ja", partijski sekretar sk u 20.godini i otimačica Židovskog stana (koji joj je dao HDZ). I onda je kao bitno što takva "moralna veličina" izjavi. Da joj sutra pounde neku funkciju u nekoj desnoj stranci ili ultra lijevoj branila bi ona i zds i smrt fašizmu - po potrebi.
Haha, pa ti si pravi duh, oplakah...
Predvodnici nacionalizma u RH su neki od Bošnjaka poput Zlatka Hasanbegovića. :)
Ne daju se đaci kumrovečke škole. Samo dresove mijenjaju
Pa kako se nece povecati nacionalizam, kad pravi Hrvati sve vise bjeze iz Hrvatske u Irsku, Njemacku..... dok se u nju doseljavaju pokatoliceni srbi, fejk Hrvati, koji tek treba da se dokazu kao Hrvati. A to mogu jedini nacionaliznom i fasizmom. Da mlate one djedove i babe po Krajini, da mlate sve koji drugacije misle od njih.........