Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi ti ja zavrno sve prihode i ne samo tebi svima. Nije tebe dzaba rodila mater koja se Vreća preziva.
Meću Srbi..
Sta hoce ovaj ruzni svaler. Gdje ti je zena, a gdje ti je svalerka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja mislim da bi svi srbi trebali bojkotovati svoje poslove u FBiH… i javiti se na dezurni telefon Dodiku da ih zaposli u Laktašima
Iz ove bitke srbi ce izici kao pobjednici...vidjecete ,i to vrlo brzo...
Zašto kaže da ona glasa protiv Inzkova zakona?Šta ga neće Dodikovci srušiti?Kakve veze ima vijeće ministara?
koji moron u pm..on porucuje ministrici VANJSKIH poslova da se bavi nasim unutrasnjim problemima !!!ovo sve hajvan do hajvana predvodjen bikom dodikom !!!!
Aktivirati v.d. izvrsioce svih ovih ministarskih funkcija koje obnasaju srbi i da Federacija nastavi funkcionisati a protiv ovih ministara dici krivicne prijave za rusenje integriteta i suvereniteta BiH
zar ovo nije krsenje zakona o negiranju genocida??
Ovo je isti onaj klošar sa koorona derneka,gdje su svi ovi naši koke,halid,serif pjevali ovom smeću,ma neka nama treba još rata
Samo vi orite, al nemoj da kmecite kad dodje vrijeme zetve... i ta vasa policija ce kao sprijeciti hapsenja, pa bas nam ta njihova uloga i treba pa da je ukinemo, jer to je jedina policija na svijetu, direktni izvrsilac genocida koja i dalje postoji. Sljedeca na redu za eliminaciju je upravo ona.
Vratio bih ja tebi....sve firme koje posluju sa.firmama iz tog entiteta prekidaju poslovnu saradnju sve institucije da.otpuste radnike iz tog entiteta...opalio bih ja tebe po usima...
Da li je moguce da se FBiH organizuje i posalje svoje privrednike tamo? Ovi iz RS ne moraju ici kad nece.
Jest bi Genocid i pusi kur..c
Poznat po tome da je ženu varo i na korona dernecima bio. Oj državo ko ti je sve ministar
Poslije 30 godina pokucala pravda na vrata pa se temelji lažne ideologije tzv. legitimne odbrane ugroženog naroda i stvaranje RS urušavaju a izmanipulisani glupani koji su vjerovali u tu politiku se koprcaju i postavljaju kojekakve goebbels-ultimatume. Opšti tilt.
Neka neka samo vi sabotirajte, donijet će se Schmit zakon protiv sabotiranja i opstrukcije vlasti. Pa će biti: član 1. Ko sabotira ili opstruira funkcionisanje vlasti sa ciljem rušenja državnog poretka ili remećenje njegovog rada kaznit će se kaznom zatvora od 5 do 20 godina zatvora, uz obavezu vraćanja sredstava koja je primio za vrijeme trajanja svog mandata.
Ne ljutim se ja na Srbe, to je primitivan narod, ali me bijes hvata zbog srbende Alije Izetbegovica, koji nam je svezao ovu bijedu oko vrata. Svezao nam je Srbe koji ce se baviti i terorizmom, samo da Bosna ne bi napredovala. Ako im i nametnu sve zakone, kazne, biti ce srpskih terorista, hajduka, koji ce dizati u zrak prugu, avione, mostove. To je Alijina zasluga.
Mamu ti četničku,