Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bolnicu ne mozete uci bez testa,a kad udjete prazni hodnici,dodjete na salter pokazete test,kazu ko vam je rekao da vadite?Znaci smijsno,zalosno
Od početka do danas ko bi ove brojeve ljudi sabr'o - svaka mu čast. Fakat, kome je jasno kako se broje zaraženi, a o umrlim da ne govorimo? Kako umro od korone kad se ne vrše obdukcije, a samo tako je moguće ustanoviti uzrok. Koliko je drugih uzroka smrti, npr. niko ne govori o pandemiji raznih vrsta malignih oboljenja i td.
@gooUser1562851914 zato sto to nisu pandemije. maligna oboljenja nisu zarazna
Jel radzena obdukcija.kako znate.nagadzate ko fata za pitu kad je gledala jel pecena ili nije.
svi smo mi u januaru ovo prebolovali, prestanite objavljivati vise bilo sta vezano za koronu.
Ne postoji korona virus, postoji korona projekat sa ciljem manipulacije ljudima zarad odredjenih ciljeva.
Ne seri
gooUser1557764295 Ne mora biti zarazno da bi bilo pandemija.
Ma bjezi vise kakava corona, samo prepadarte omladinu nemogu nargile da dudlaju...
Bil iko pozitivan što je platio test??
Zar je moguce da konstantno imamo jedne te iste brojeve..
@Ggrqande Zato sto nasumice pisu prema broju stanovnika koliko bi trebalo biti zarazenih da bi nepostojeca pandemija imala sto veci uspjeh.
koga vise boli neka stvar, trujete narod, gledam neki dan bogalj sam u autu se vozi masku do ociju nabio, mora narod zivit
Izmanipulišu ljudr.Najgore bude vidjeti dijete od 10 godina ide ulicom maskurinu nabilo kao da je kuga